Svi ugostiteljski objekti rade do 23h

Valjevski Štab za vanredne situacije potvrdio je odluku koju je ranije zbog epidemiološke situacije doneo Krizni štab Srbije , a kojom se rad ugostiteljskih objekata bez obzira da li imaju baštu ili ne ograničava do 23h.

Odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata u Valjevu od proglašenja pandemije u Srbiji menjana je u nekoliko navrata, a praktično je pratila odluke koje je donosila Republika. Poslednja izmena izvršena je u julu mesecu kada je objektima sa baštama dozvoljen rad do 1 sat iza ponoći. Nova odluka sada i ove objekte vraća u režim rada do 23h.

Ne treba zaboraviti da su u svim ugostiteljskim objektima i dalje na snazi mere za suzbijanje epidemije koje se odnose na broj lica za jednim stolom koji podrazumeva dve osobe ili jednu porodicu, ograničen ukupan broj gostiju koji zavisi od kvadrature objekta, nošenje zaštitinih maski, dok na ulazu moraju biti postavljene dezobarijere, a na stolovima dostupna srdstva za dezifekciju ruku.

Kako se ranije moglo čuti, za kontrolu rada zadužene su sve gradske isnpekcije dok kontrolu radndogg vremena rade komunalna policija i turistička inspekcija.

Naredba:

Štab za vanredne situacije grada Valjeva, na telefonskoj, 52. sednici, održanoj 12.10.2020. godine doneo je sledeću naredbu:

1. Za vreme trajanja vanredne situacije proglašene Odlukom o proglašenju vanredne situacije  broj 011-61/2020-01 od 07.07.2020. godine, a u skladu sa Uredbom o izmeni Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti KOVID – 19:

– Radno vreme ugostiteljskih objekata ograničava se tako da ti objekti i noćni klubovi neće raditi od 23.00 časa do 06.00 časova narednog dana.

2. Danom donošenja ove Naredbe prestaje da važi tačka 1. Naredbe broj: 112-916/2020-04/1 od 29.08.2020. godine.

2 comments on “Svi ugostiteljski objekti rade do 23h

  1. Goran Markovic

    …Turisticka gde i u kom gradu to ima. to je zadatak Komunalne Milicije zar je toliko grad bogat kada da se placju prekovremeni za Turističku i prestanite jednom već da budete socijalna priča zaposlenih u toj inspekciji iznesite koliko imaju p rekovremenih jer naša gradaje PRAZNA a vi?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.