Djordje Milanović podneo ostavku

Direktor JKP Vodovod Djordje Milanović podneo je ostavku na ovu funkciju. Na današnjj sednici Skupštine, po saznanjima Vamedie za vd direktora biće najverovatnije izabran Ivan Filpović.

Djordje Milanović direktor Vodovoda ostavku na ovu funkciju podneo je pre dve nedelje dok je u samom tekstu ostavke naveo da će posao direktora obavljati do sednice Skupštine. „Ovim putem želim da Vas obavestim da podnosim ostavku na mesto direktora JKP Vodovod, iz ličnih razloga te da istu usvojite na narednoj sednici Skupštine“, napisao je izmedju ostalog Milanović u ostavci koja je naslovljena na predsednicu Skupštine Snežanu Rakić.

Milanović je u ostavci takodje naveo da se zahvaljuje Skupštini grada i prethodnom i aktuelnom sazivu na dosadašnjoj saradnji. Uizjavi za Vamediu povodom podnošenja ostavke Milanović kaže da je prvenstveno zahvalan radnicima Vodovoda na predjašnjoj saradnji, ali i gradjanima Valjeva. „Novom direktoru želim puno sreće i poslovnog uspeha, zahvaljujem se svim kolegama na saradnji i  ponosan sam na njih i na rezultate koje su ostvarili. Stekao sam nove prijatelje i oni su moja druga porodica! Gradanima Valjeva se zahvaljujem na strpljenju i razumevanju,  tokom prethodne 4 godine!“, kaže Milanović.

Djordje Milanović je za direktora Vodovoda izabran nakon konkursa na mandat od 4 godine i do kraja redovnog mandata preostalo mu je još nešto više od godinu dana . Shodno dešavanjima na poslednjoj sednici Skupštine upravo u vezi tačke poslovanja JKP Vodovod nije bilo teško pretpostaviti da je na pomolu smena u ovom preduzeću pa ni da će uslediti ostavka po zahtevu vladajuće koalicije , s obzirom da je Milanović na ovo mesto došao kao kadar SPS-a čiji je izmedju ostalog bio i kandidat za gradonačenika na poslednjim izborima.

Nakon usvajanja ostavke MIlanovića čeka zamrznuto radno mesto u inspekcijskim poslovima Gradske uprave sa kojeg je najpre otišao na mesto direktora JKP Vidrak, a potom i na mesto direktora u Vodovod.

Novi direktor po nezvaničnim saznanjima Vamedie trebalo bi da bude Ivan Filipović , inače zaposlen u Vodovodu i sin Filipović  Miloša koji je svojevremeno krajem devedesetih godina  bio upravo direktor ovog preduzeća.

19 comments on “Djordje Milanović podneo ostavku

 1. КУКУ ЛЕЛЕ

  ХАХАХАХАХАХАХА СТРУЧЊАК ОВАЈ ФИЛИПОВИЋ ХАХАХАХАХА
  ОВО ВИШЕ НИЈЕ НИ ТУЖНО, НЕГО СТВАРНО СМЕШНО!

  Reply
 2. Neće d.pe u prdekanu

  Dobili su on i direktor Toplane Stepa ponudu koja se ne odbija. Ili ces podneti ostavku ili ćemo vam otvoriti istragu za sve malverzacije koje ste napravili u preduzeću. Posle dve – tri flajke vinjaka skapirao je šta je najbolje. Ionako ih Dačić ne ferma ni žuti dinar, spasavaj zadnjicu dok je vreme.

  Reply
 3. Boli istina..

  Daje imalo nešto ,njega bi Gvozdenović odavno smenuo i poslao u zatvor..Ali nastao je proglem ,što ništa nisu našli..

  Reply
 4. Mefisto

  Sve je ovo maslo Sekule i Malovica, ovi nasi lokalni poslusnici na celu sa pomocnikom trenera koji je ionako navikao da aminuje, samo sprovode u delo ono sto im dvojica gore navedenih narede.

  Reply
 5. Mirko

  Covek je zavrsio drzavni fakultet. Nije on SNS kadar sega-mega i ovaj Radojicin Alfa.

  Reply
 6. Dobrivoje

  @Valjevac, Greška: Đorđe je završio DRŽAVNI FAKULTET!!! Mašinski!!!
  On je za sve vas iz SNS-a DOKTOR NAUKA, a vas 90% ne zna ni da se potpiše,
  nego udarate prstom otisak, onim, koga ste sisali do pre neko vreme!!!
  Neće te ni vi svi još dugo: napuštiće vas komplet opozicija, pa poslen
  ima da ga duvate…

  Reply
  1. Praktikant

   @Dobrivoje greška Djordje je završio višlju strukovnu mašisku u Čačku i Megatrend kod Poćute u Valjevu. Čovek o ekonomini nezna osnovne pojmove.

   Reply
 7. Dobrivoje

  @Jel tako : Malo si priglup, ali, nema veze, pa to je ”narodski” rečeno, ali, ti si zlurad čovek!

  Reply
 8. Mašinac

  Djordje Milanovic je završio mašinski fakultet znam jer smo bili zajedno na fakultetu,ali je tačno da ima i završen Megatrend. Mnogo dobar momak i kao direktor ga većina radnika ceni i poštuje to možete pitati bilo kog radnika Vodovoda,retko kome nije izasao u susret. Što se tiče novog direktora Vodovoda njega ne znam ali mu želim uspeha u radu.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.