Kratka kupališna sezona i rekordan broj prodatih karata

Sezona kupanja u Petnici traje još desetak dana , a za kratko vreme rada poslednjih dana UFK Valis prodala je 17 000 ulaznica.

Kupališna sezona u SRC Petnica praktično se bliži kraju , a da prave sezone ove godine nije ni bilo. Uobičajena sezona trebalo je da počne 1. Juna , ali je ove godine zbog epidemije korona virusa praktično počela samo za sportske klubove , a ne I za gradjanstvo. Početkom jula gradjani su na bazen mogli samo sedam dana da bi potom ponovo bili zatvroreni I konačno otvoreni polovinom avgusta.

“Poslužilo nas je vreme, pogotovo vikendima. Za sada imamo oko 17.000 prodatih ulaznica. Kada sve saberemo, to je mnogo malo u odnosu na prethodne godine. Inače, od 15. avgusta obično opada broj posetilaca, deca se spremaju za školu, ali kako nismo radili, retko ko je išao na more, ovo je izuzetan broj posetilaca za ovaj vremenski period gledajući prethodne godine,” kaže Aleksandar Mijailović, direktor UFK „Valis“.

Na bazenima se poštuju mere koje su na snazi i vidna su obaveštenja  o istima medju kojima I obaveštenja o dozvoljenom broju kupača u samim bazenima.

Školska godina je počela pa je broj kupača već sada manji, a kako će izgledati naredna sezona pitanje je na koje niko ne zna odgovor. A pre nje ovu ustanovu očekuju I pripreme za otvaranje zimske sezone kupanja I podizanje balona.

Dok su gradjani burno reagovali na činjenicu da tokom leta samo valjevski bazeni nisu radili dok su svi bazeni u okolini bili prepuni , takva situacija sa zimskom sezonom izvesno neće biti jer na žalost Valjevci nemaju naviku korišćenja bazena zimi pa bazen koriste u najvećoj meri sportisti.  

2 comments on “Kratka kupališna sezona i rekordan broj prodatih karata

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.