Drugi konkursni rok za upis na master studije

Na valjevskom Odseku Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija danas počinje drugi konkursni rok za na master strukovne studije. U školskoj 2020/21. godini, valjevski Odsek (nekadašnji VIPOS) upisuje 46 studenata, koji će posle dvogodišnjeg školovanja steći državnu master diplomu na studijskom programu Poslovna ekonomija i informatika.

Na master studije, koje predstavljaju drugi stepen visokog obrazovanja, mogu se upisati kandidati koji su završili osnovne strukovne studije i ostvarili najmanje 180 ESPB bodova, a pravo na upis imaju i kandidati studenti i diplomci specijalističkih strukovnih studija. Kandidati koji su završili osnovne studije, studenti i diplomci specijalističkih strukovnih studija Akademije, ne polažu kvalifikacioni prijemni ispit. 

Prijavljivanje kandidata za upis i predaja dokumenata počinje od danas i traje do petka 2. oktobra,  od 8 do 15 časova u prostorijama Akademije u ulici Vuka Karadžića 3a. Polaganje kvalifikacionog prijemnog ispita je u ponedeljak 5. oktobra  u 12 časova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.