Udruženje boraca I ministarstvo obezbedili olakšice za borce

Udruženje boraca Valjevo sprovodi aktivnosti uz sve mere opreza zbog Kovida 19 u projektu Dr. Miroslav Mirković/odobrio: ministarstvo za boračka pitanja/ i programu Veroljub, odobrio: grad Valjevo/.Tim povoddom izdali su saopštenje koje prenosimo u celosti:


“Pored jednodnevnih besplatnih ekskurzija, pregleda očiju sa dobijanjem naočara, specijalističkih pregleda u poliklinici vrši se i podela majica, kačketa, maski, privezaka sa logom Udruženja boraca Valjevo i higijenskih paketa. Ministar Zoran Đorđević je obezbedio 200 maskirnih maski koje idu na štampanje i biće ispisan logo udruženja i vrši će se i njihova podela isključivo i samo članovima Udruženja boraca Valjevo kao i do sada.
Hvala ministru Zoranu Đorđeviću što vodi brigu o boračkoj populaciji kao i gradu Valjevu!

Takođe, kako nas je obavestilo ministarstvo za boračka pitanja i ministar Zoran Đorđević napravljen je predlog države Srbije upućen bankama da svi oni građani pa i boračka populacija koji redovno izmiruju kredite i obaveze po tekućim računima, da se istima na godinu dana ukine mesečno održavanje kartice i tekućih računa ukoliko to građani prihvate.
Uskoro Vas očekuju pozivi iz banaka.
Takođe kredite koje ste podigli u visini od npr 50.000,00 din dobijate karticu gde će Vam biti odobreno da sa istom kupite robu ponovo na odloženo plaćanje u visini podignitog prvog kredita a limitiranog na taj ili veći iznos i to bez kamate u svim prodajnim objektima sa raznovrsnom robom.
Tako na primer dajemo Rajfajzen banku gde ta naknada iznosi 230,00 dinara mesečno za održavanje kartice tekućeg računa.

Čuvajte se, nosite maske, držite distancu, perite i dezinfikujte ruke, proćiće i ovo.

Udruženje Boraca Valjevo
Predsednik,
Bradić Ljubomir”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.