Saopštenje DS:Ministar Đorđević uskoro slavi jubilej „krivice demokrata“ što on ne radi svoj posao

Nakon posete ministra Zorana Djordjevića Valjevu valjevske demokrate izdale su saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

„Demokratska stranka u Valjevu poziva odlazećeg ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića da sačeka još 2 godine kako bi mogao da proslavi  i svih 10 godina kako njegova stranka i on optužuju DS da je krivac što u Valjevu još uvek nije završen objekat Gerontološkog centra. Bio bi to pomena vredan jubilej tuđe krivice za to što on i njegova stranka ne rade svoj posao.  Šalu na stranu, ova izjava je samo još jedan pokazatelj nesposobnosti naprednjaka i stalnog prebacivanja krivice na druge, a najčešće na Demokratsku stranku koja već 8 godina nije na vlasti. Podsećamo odlazećeg ministra da je za ovih 8 godina koliko su on i njegova stranka na vlasti mogao da završi ne samo Gerontološki centar, nego i mnoge druge objekte u Valjevu. Iako u nazivu njegovog ministarstva stoji i reč „zapošljavanje“ za ovih 8 godina naprednjaci u Valjevo nisu doveli nijednu novu investiciju koja bi otvorila nova radna mesta. Hvalili su se zapošljavanjem u „Krušiku“, a na kraju se ispostavilo da su ovu fabriku samo opljačkali kroz prodaju „Krušikovih“ proizvoda naprednjacima rodbinski i finansijski bliskim trgovcima po povlašćenim cenama i čak zabranjivanjem „Krušiku“ da direktno prodaje svoje proizvode kupcima u inostranstvu.

Na kraju, ipak nam je drago što se odlazeći ministar bar i u tako nesuvisloj izjavi setio Gerontološkog centra u Valjevu, a ako ga zanima zašto u vreme vlasti u kojoj je bila i Demokratska stranka ovaj objekat nije završen, preporučujemo mu da to pitanje uputi svom kolegi iz Vlade Srbije Rasimu Ljajiću koji je tada bio ministar u čijoj nadležnosti je bila izgradnja ovog centra.“

3 comments on “Saopštenje DS:Ministar Đorđević uskoro slavi jubilej „krivice demokrata“ što on ne radi svoj posao

  1. Ivan Valjevski

    I pored svih mana i propusta, DS je bila najbolja. Za vreme njihovog mandata bar nešto je urađeno, dovedene su nove strane investicije (Gorenje, Vali, Austroterm, Samedi i sl.). Za vreme ovih naprednjaka, nazovimo ih „poštenih“, a u stvari su najveće l….e, nije ništa urađeno. Sve je tačno u ovom saopštenju.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.