Bazeni počinju sa radom u ponedeljak

Zavod za javno zdravlje dao je saglasnost za ponovno otvaranje SRC Petnica za gradjane.

SRC Petnica ove godine najpre je kupališnu sezonu počela sa 15 dana zakašnjenja , a potom 1.juna bazeni su otvoreni samo za sportske klubove. Bazeni su gradjanima bili dostupni tek od 1.jula , ali na samo nedelju dana jer je vrlo brzo usledila odluka Štaba za vanredne situacije da se sva kupališta na teritoriji grada zatvore.

Sada kada je sezona praktično na izmaku Zavod za javno zdravlje dao je saglasnost da se bazeni ponovo otvore za gradjane uz poštovanje preporuka vezanih za održavanje distance i dezobarijere.

Valjevo je za sve vreme vaanredne situacije bilo jedan od retkih , ako ne i jedini grad koji nije dozvolio korišćenje bazena za gradjane dok su sve vreme ove zabrane bazene koristili sportski klubovi.

Redovna sezona za kupanje u SRC Petnica završiće se 15. septembra, a u UFK Valis koja se stara o bazenima kažu da nema nijedne prepreke što se tiče organizacije da bazeni sa radom počnu u ponedeljak.

4 comments on “Bazeni počinju sa radom u ponedeljak

 1. Na slovo... B.

  Doneli ste šipak odluku, jer bema blage veze sa kvaltetom vode, s obzirom na padavine, nego ste se uplašili da snimak, sa društvenih mreža Srbija svaki dan i Valjevo nekad i sad orginal, kako podobni mogu uz decu na bazen, na kupanje i uživanje, a ostali nek se kući tuširaju, ne dospe do javnih servisa.
  E pa…

  Reply
 2. Анонимни

  Neka vam se kupaju sada Bobi,Gajic i ekipa…
  Sram vas bilo
  Dosta ste se igrali sa narodom

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.