Zvezdu na Divčibarama posetili navijači

Navijači Crvene zvezde posetili su igrače ovog kluba koji se nalaze na pripremama na Divčibarama. „I kad ne čuješ naš glas , znaj da si deo nas“, napisali su navijači na velikom transparentu.

Igrači FK Crvena zvezda trenutno se nalaze na pripremama na Divčibarama. Oni su smešteni u novootvorenom hotelu Crni vrh , a njihovom dolasku prethodilo je uredjenje fudbalskog terena koji se nalazi u sklopu hotela.

Navijači ovog kluba iz Valjeva, Beograda, Niša su ih obišli na pripremama i na ogradu terena postavili transparent na kom je pisalo :„I kad ne čuješ naš glas , znaj da si deo nas“. Skandiranje imena igrača, poruke podrške fudbaleri su pozdravili aplauzom dok su navijači upalili i baklje.

screenshot/instagram

Dolazak fudbalera Crvene zvezde na Divčibare najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom otvranja hotela rekavši da je država preuzela na sebe obavezu da završi travnati fudbalski  teren. „ Jedan veliki travnati  teren i jedan na veštačkoj travi , Fudbalski savez će uraditi reflektore , Dejan Stanković je obećao da će ovde da dovede i Crvenu zvezdu da ne moraju da idu u Sloveniju kao što idu obično leti”, rekao je Vučić.

Fudbalski teren je završen I fudbaleri Zvezde su trenutno na pripremama na  Maljenu, gde se nalaze već nedelju dana. Dolazak fudbalera još jedan je dokaz da se Divčibare koje su godinama tavorile,  zaista bude.

7 comments on “Zvezdu na Divčibarama posetili navijači

  1. Анонимни

    Ocigledno Divcibare pripadaju Majamiju cim tamo ne vaze mere zabrane okupljanja.E Srbijo medj sljivama

    Reply
  2. Sin anarhije

    Kod velikog vodje sve moze kad on hoce i gde on hoce , pa valjda smo se za to borili ….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.