Od četvrtka toplije vreme

      1 коментар на Od četvrtka toplije vreme

U sredu se zadržava promenljivo oblačno i sveže vreme sa sunčanim intervalima, ali i povremenom kišom i pljuskovima sa grmljavinom u većem delu Srbije. Maksimalna dnevna temperatura bez bitnije promene u odnosu na utorak, u intervalu od 18°C do 22°C u većini mesta. Vetar umeren, sredinom dana ponegde i jak zapadni, uveče u slabljenju.

foto:N.Davidović

Od četvrtka osetno toplije vreme. U četvrtak stabilnije vreme uz duže sunčane periode i bez padavina. Maksimalna dnevna temperatura u većini predela između 25°C i 28°C. Vetar južni i jugozapadni u pojačanju. U petak temperatura bez bitnije promene, ali ponovo nestabilnije uz mogućnost kiše i lokalnih pljuskova, uglavnom u severnom delu zemlje u popodnevnim i večernjim satima. Duvaće umeren do jak južni i jugozapadni vetar, naročito u košavskom području.

Za dane vikenda sunčano uz dnevni razvoj oblačnosti i temperaturu u daljem porastu. U popodnevnim satima će tek ponegde biti uslova za kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom, uglavnom u planinskom području. Maksimalna dnevna temperatura u subotu od 26°C do 30°C, u nedelju do 32°C. Vetar slab i promenljivog pravca.

serbianmeteo.com

1 comment on “Od četvrtka toplije vreme

  1. Дверјанин014

    СА ТОПЛИЈИМ ВРЕМЕНОМ У НАШ ГРАД ДОЛАЗИ ПРЕДСЕДНИК СРПСКОГ ПОКРЕТА ДВЕРИ-БОШКО ОБРАДОВИЋ.
    04.ЈУН 2020.ГОДИНЕ.
    БОЈКОТ НЕЛЕГИТИМНИХ ИЗБООРА.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.