IZBORI 2020 SMS: Mi ne dajemo lažna obećanja

*Izbori 2020*

Stranka moderne Srbije učestvuje I na lokalnim I na republičkim izborima , a na oba izborna  listića nalazie se pod rednim brojem 7. “Mi ne dajemo prazna obećanja”, poručila je gradjanima na štandu ove stranke, nosilac liste u Valjevu Snežana Spajić.

Tatjana Macura kopredsednica Stranke moderne Srbije posetila je Valjevo I tom prilikom izrazila podršku ovdašnjem odboru stranke koja na lokalu izlazi u koaliciji sa DSS Metla 2020. Nosilac liste u Valjevu ove koalicije je još uvek aktuelna odbornica u Skupštini grada Snežana Djekić Spajić .

“Snežana je zaista opravdala mandate koji je dobila pre 4 godine I ona je jedna od najaktivnijih odbornica grada Valjeva. Pokrenula je nekoliko važnih pitanja , izmedju ostalog da se konačno privedene nameni Gerontološki centar, potom inicijativu da se zaštiti park u centru Valjevu u kome je bilo predvidjeno da se izgradi biblioteka koja svakako treba gradu , ali ne na tom mestu”, rekla je Macura ističući da nije postojala alternativa za izlazak na izbore.

Ona je ponovila stav svoje partije da borba mora da postoji kroz institucije . “ Mi se kao koalicija argumentovano bavimo politikom , ne vodimo brigu o tome šta rade druge opozicione stranke koje će učestvovati ili neće učestvovati na narednim izborima . Želimo da vratimo političku kulturu u politički život Srbije”, istakla je Macura.

Na brojne inicijative , sakupljanje potpisa I peticije koje je ova stranka sprovodila I organizovala na lokalu podsetila je nosilac liste u Valjevu Snežana Spajić . “ Pokušali smo da utičemo na gradske organe da se završi dom za stare I vidimo da smo tu uspeli. Naši potpisi su preko japanske ambasade stigli I u ministarstvo pa I predsednika države pa je samim tim I obećano da će za godinu I po dana biti objekat I završen. Prikupljali smo potpise da zaštitimo park , a poslednje što smo inicirali jeste da se donese odluka da se zabrani gradnja MHE na reci Gradac. To ćemo ispratiti I sačekati. Nadam se da kao buduća odbornica ću moći da to I dovedem do kraja. Uspeli smo da do kraja dovedemo situaciju vezanu za socijalni stan I direktorku Vidraka. Mi gledamo dela, a ne dajemo prazna obećanja zato govorimo samo o onome što sa sigurnošću možemo da ispunimo”, rekla je Spajić.

3 comments on “IZBORI 2020 SMS: Mi ne dajemo lažna obećanja

 1. Ahah

  Juče predveče štand ove ,,koalicije” na Trgu Mišića i 4 prolaznika na njemu. Vidi se da Macura i Spajićka baš uživaju poverenje naroda. Žalosno je koliko moćne kandidate imamo na ovim izborima. Gde god se pojave ulivaju poverenje. Gvozdenoviću (msm na nesposobnu vlast i još nesposobniju lokalnu SNS) se tresu gaće.

  Reply
  1. Ahah

   Ah, da… pa ovi vam čine listu većom za izbore. Oprosti mi što sam ih okarakterisao.
   Ako ćemo o botovima – ja sam bot ne izlaženja na te tvoje izbore 😉

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.