Saznajemo sa sastanka GO SNS: Vučić se uključio telefonom i bezrezervno podržao Gojkovića

Kako Vamedia saznaje u redovima  naprednjaka na sinošnjem GO jasno rečeno da je kandidat za gradonačelnika Lazar Gojković, a stara garnitura moraće da se povuče. Svako ko širi dezinformacije o tome da Gojković nije budući gradonačelnik biće izbačen iz SNS-a.  

S obzirom da su izbori sve bliže, po nezvaničnim saznanjima Vamedie  sinoć je u Valjevu održan GO SNS-a kome su prisustvovali i predsednik IO SNS Darko Glišić i potpredsednik IO Branko Malović.  Sagovornici Vamedie navode da je na sastanku jasno predočen stav vrha partije da je kandidat za gradonačelnika Lazar Gojković, a da će svi koji šire dezinformacije biti isključeni iz partije.

„Svi oni koji budu radili suprotno ovoj odluci vrha stranke snosiće posledice jer to znači direktno podrivanje odluka partije , a i samog kandidata za izbore, Gojkovića. Te priče da on nije kandidat ili da je fiktivni kandidat , a da će Gvozdenović ponovo ostati na tom mestu sinoć su potpuno razvejane“, kaže izvor Vamedie.

U sam tok sastanka telefonom se uključio i predsednik SNS Aleksandar Vučić koji je najavio svoj dolazak u Valjevo na otvaranje početka izgradnje puta Iverak – Nepričava. Prateći deo sastanka preko spikerfona Vučić je Gojkoviću pružio bezrezervnu podršku.

„Na sastanku je potvrdjeno najvažnije da je Lazar Gojković taj  koji će predstavljati stranku i biti vodja kampanje. Aktuelni funkcioneri poput Gvozdenovića i Milutinovića su ćutali. Sa tim njihovim manirima zaista mora da se raščisti jer nas vuku na dno“.

Isti izvori navode da će u narednim danima bii oformljen kol centar kako bi se gradjani animirali da izadju na izbore i glasaju za ovu partiju, ali i da je Mihailu Milutinoviću nakon sastanka predočeno da za njega nema mesta u sistemu uprave.

„Svi moraju raditi jedinstveno , to je ono što je najvažnije i ta poturanja grupe oko Gvozdenovića sada moraju da se završe.  Oni moraju  sa tim  da prestanu“, tvrdi sagovornik.

Za razliku od ranijeg sastanka kada je rečeno da će Gvozdenović voditi kampanju SNS u Valjevu , sinoć je saopšteno i da će kampanju ove partije voditi Gojković uz asistenciju Jelene Lekić, aktuelne direktorke Muzeja , angažovane za vreme vanrednog stanja kao izveštač VTV-a .

Iz više izvora Vamedia saznaje da je aktuelna priča iz kabineta, još uvek gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, da će isti nakon izbora biti predsednik Skupštine, ali ipak, takav scenario moguć je u zavisnosti od rezultata izbora. Izvori navode da je Gvozdenović u tom pravcu započeo  pregovore sa SRS, SPAS-om i koalicijom Pоbeda –NS , a kako bi se izbegla koalicija sa socijalistima.

„Lazar Gojković je ispoštovao u protekla dva meseca odluku vrha partije da nema političkih aktivnosti i zato se nije pojavljivao u javnosti, neki su to obilato koristili i pokušali da ga diskredituju tim njihovim pričama kako će sve biti isto. Ali neće biti isto, to mora da se shvati, a polako shvatiće“, tvrdi izvor Vamedie.

62 comments on “Saznajemo sa sastanka GO SNS: Vučić se uključio telefonom i bezrezervno podržao Gojkovića

  1. Dragutin Sokic

   E vala kad vidim kakvi ste vi koji ih napadate, ima zbog takvih kao sto ste vi, dezurni hejteri svega zivog, ima da glasam naprednjake.

   Reply
  2. Cetnici protiv petokrake

   Necemo petokraku koju Djordje forsira u sred Valjeva i zato glasamo Lazara!!!

   Reply
 1. Strogi Centar

  Nesto bas i nisam siguran da ce tako biti. Gojkovic nije iskusan u politici. A i tesko da se tako lako mozemo osloboditi Klonfera, Gorice, Fazana, Gajica i Conrada. Ako je i tako, sigurno ce pokusati da PRELETE negde. To im je vec poznato

  Reply
  1. Stop crveni

   Kako smarate sa tom pricom „nije iskusan“. Jel treba da bude iskusan kao ovi vasi crveni sto su hapseni sa punim gacama para?

   Reply
   1. Sps je propao

    Izgleda im Djole dao zadatak da ceo sps samo vrti „Lazar jeste dobar i posten, ali nema iskustva“ xexexe kakvi su to kraljevi. 🙂

    Reply
 2. Dr.Karadzic

  Ove nece moci Lazar Gojkovic da skloni sigurno. Njih moze da skloni samo policija u saradnji sa sudom!

  Reply
 3. Skolski

  Ako Gojkovic bude novi gradonacelnik Valjeva, morace da ima bar 12 zamenika i savetnika. Licno ga poznajem i zao mi je sto ce ovim potezom da se kompromituje. Odustani Lazo

  Reply
  1. Cimer

   Sta predlazete, gospodine skolski, da stavimo nekog lopova? Kakvo je to vreme doslo da nam je najveci problem kod ovog Lazara sto ga svi znaju kao postenog momka?

   Reply
 4. Creator

  Bratija ce se uvuci u lokalnu politiku , to su ljudi bez casti i morala, takav je i deo vladajuce koalicije , bolje biti nece , nastavicemo da tonemo …

  Reply
 5. nikolica

  Podrška za mladog čoveka. Dosta nam je iskusnih političara, preletača, interesnih grupa, koji su prethodno vodili grad ovih 20 godina pa smo videli kako su ga doveli. Hajde sad da mladi preuzmu bitne uloge. Vidimo Mionicu kako je prošla, što ne bi moglo i Valjevo?! Lazar je neko ko nije pohlepan i koga vlast ne bi uljuljala kao neke pre njega ili kao sadašnje protivnike, koji sem partijskih fotelja nemaju nikakve druge kvalifikacije.

  Reply
  1. Тодор

   Па имали сте младе, како нисте: Мистер, Гроф од Драгодол, Милош Рус, о старлетама и да не пишем! Да, са све Борком! Јесте смешни!

   Reply
 6. GGVALJEVCI

  Jedino rešenje je da se okupe svi Valjevci koji su uspeli da li u Valjevu ili vani, koji imaju novca i nemaju potrebe da kradu,glat dobijaju,i da kažu šta očekuju od vlasti na Republici pošteno.

  Reply
 7. Hiram

  Laza bez ikakvog iskustva sa sve SNS ekipom iza leđa. Da li vam se to čini kao dobra priča za Valjevo? Meni ne.

  Reply
  1. Imenjak

   Joj kako mi je muka od vas koji ne zaklapate usta sa tim „nema iskustva“. Vucic je stao za njega, meni je to dovoljno da glasam!

   Reply
  2. Nikita

   Laza ce imati su potrebnu potrsku da kako bi obavljao svoj posao u najboljoj mogucoj meri. A vi te vase izvore i preletacevice okacite macku o rep.

   Reply
 8. Mile

  Tuzno je sto pljujete momka u komentarima, jer vam je tako naredjeno u partiji, a i ne poznajete ga.

  Reply
  1. Da se zna

   Ima nas koji nismo u partijama i koji mislimo svojom glavom.izgleda da je to danas nezamislivo.

   Reply
 9. bestboj

  Laza je budući gradonačelnik. Mlad je i sposoban i uradiće mnogo za Valjevo. Podrška za Lazu.

  Reply
 10. Luka

  Klomber i Gorica će da duvaju u frulu zajedno, a Bobiska će u Obničku banju, a teču Mira će seljaci da jašu oko škole koju je zatvorio u Ogladjenovcu. Laza je imao razgovor sa kim je trebalo, i jasno mu je predoceno da se mora otarasiti Fazana, Klombera, Mistera, Borka lopova i ostale bratije. Jasno mu je i predoceno da, jer je neiskusan, mora postaviti oko sebe ljude od poverenja,i sposobne ljude, kojih u ovom gradu ima. Ukoliko Lazar dobije izbore, imaće dosta posla da ove lopove skloni od sebe. Lično cu pomoći u tome, jer ima dosta materijala i dokaza o njihovom poštenju. Vučić bih ja doveo na Brdjane da vide kakve su mu ulice, tri ulice ne mogu da asfaltiraju. A o korovu po gradu da ne pričamo. Djole ili Laza, svejedno je, samo da ove lopove oteramo odavde.

  Reply
  1. Јелена

   SNS nema skolovan kadar i sa ovom kupovinom diploma i doktorata vodice vas soferi, keramicari i spremacice.

   Reply
 11. Putin

  Ako Lazar javno obeća da će isterati iz partije Klombera Fazana, Gajića i sve druge i one klince onda ima 7 glasača iz moje kuće

  Reply
 12. Dolina reke

  Sama cinjenica da ga je Vucic podrzao dovoljno govori da su price da on nece biti gradonacelnik glupost. Moram priznati da sam i ja na prvu posumnjao, ali ovim tekstom stavlja se tacka na moje sumnje. Lazare imas moj glas!

  Reply
  1. Vesić

   Biće Laza gradonačelnik toje sigurno a grad će voditi Gvozdenović ko Vesić Beograd..

   Reply
 13. Danica

  Gresna mi dusa, ogresila sam se o momka, poverovala sam u pricu sto na fejsu pisu kako je on tu samo da nas zavara, a cula sam za momka, druze mi se sinovci sa njim, sve najbolje o njemu sam cula, a poverovala sam ovih dezurnim mrziteljima. Izvini Lazo sine i samo napred. Srecno i mi iz kuce te podrzavamo.

  Reply
  1. Тодор

   Онда вам је Мистер синовац, јербо има фотке на фејсу са Лазом. једноставно, друже се.

   Reply
 14. Mitar

  Lazare nemoj da te brinu, upao si u opasno leglo, ali svakako si mi ti bolji i u takvom leglu koje cistiti moras, nego svi ostali u njihovim leglima. Izdrzi i promeni ovaj grad!

  Reply
 15. Nikiii

  Stvar je jasna, Lazar gradonačelnik sa novim ljudima u nove pobede. Promena u stranci na svim nivoima i to je to. Sa tim se krenulo kada nisu Gajića stavili na listu, sada polako i jednog po jednog…

  Reply
  1. Тодор

   О променама у СНСу слушам годинама! О Конрадовој спретности,младим људима,бла, бла,бла! И Горици БЕМАКО Божић! А истина је да су бахате клинце поставили да наређују искусним људима, хвале се отворено платама и тапшајући по рамену те искусне,школоване људе,давали им директорска наређења! Шта је било,било,СНС је бар у Ваљеву,прошлост!

   Reply
 16. Jelica

  Pa onda treba izbaciti iz partije prvo Mirka i Kaću, i Borka jer oni javno pričaju da će Lazar biti samo figura

  Reply
  1. Lazar

   Kolika ljubomora SNS – ovi ka ovim ljudima, da bi se dočepali njihovih mesta. Da ste radi koliko i oni biki bi i vi tu. Samo je problem sto vi nikad nećete biti uspešni kao oni! Podrška kabineta vredni mladi ljudi, pre svega LJUDI!

   Reply
 17. Ivan

  Ako je Klomberu predočeno da za njega nema mesta u sistemu uprave, da li to znači da neće više biti direktor NSZ? Da neće postati načelnik Gradske uprave, kako je već dogovorio? Da neće moći da nastavi da u upravu zapošljava svoje devojčice? Da neće više preko Majdaka proturati one gnusne klevete o političkim protivnicima? To mi je teško da poverujem, taman je ušao u štos.

  Reply
 18. Duško

  Svima je jasno da nas ova ekipa vodi u propast. Ej da pored aktuelnog gradonačelnika imenuješ novog kandidata je i slepcu jasno da ovaj prvi više nema nikakvu podršku stranke

  Reply
 19. Stoja

  Laza je veoma dobar i odgovoran momak. Od mene ima punu podršku a vi ostali kako hoćete.

  Reply
 20. Aleksandra

  Lazara ne znam licno, ali cujem da je posten i korektan momak. Pobedice na izborima samo ukoliko javno obeca da kao geadonacelnik Valjeva salje u ružnu Istoriju predhodnu garnituru Naprednuaka. Znaci Boba, Klomber, Gorica i mali botovi svi u istoriju. U suprotnom Lazare ako to javno ne uradis mnogi koji ce glasati SNS na republici glasace Milanovica u Valjevu i ja cu biti jedna od tih.

  Reply
 21. Mala plava

  Lazar se dokazao da je stasao za funkciju vođenja grada jer je preduzimljiv,obrazovan i zna koji put vodi Srbiju i Valjevo u bolju buducnost.Nece odustati dok ne uradi najbolje za svoj grad.

  Reply
 22. Jovan

  Ako će Gvozdenović da ostane šef Stranke i plus da bude predsednik Skupštine, kakva je to onda promena, što nas džabe zavitlavate? Želeo bih ali neću da glasam za listu gde će Boba da predsedava i Strankom i skupštinom, šta smo tad uradili.

  Reply
  1. Tankosic

   Gde si ti to procitao crveni? Mislite da cete trovanjem naroda protiv naprednjaka da napravite nesto? Vase je proslo!

   Reply
 23. KLELOKLOTROKLEKLEBIS

  Lazo, dobar si decko ali nemas iskustva za ove anakonde. Mani se ovog jel svi propusti i mucke slomice se na tvojim ledjima.

  Reply
  1. Tankosic

   Jel ovo sve pise jedan socijalista ili svi kopirate Djoletovu smernicu i ne znate od nje da razvijete neku jacu recenicu?

   Reply
 24. Nada

  Gde će nam biti kraj! Naš okrug će da cveta! Glišić – Janković – Gojković! Podrška Lazaru jer znam da će se Valjevo preporoditi!

  Reply
 25. ČELIČNO MUDO

  I ONOG PARAZITA TECU MIRA NAPOLJE NEKA UZIVA PENZIJU DOSTA NAM GA JE VISE.

  Reply
 26. Virus

  Citam ove komentare vec izabrali gradonacelnika cekajte malo ima Va postenih ljudi koji nece glasati ovu bagru iz sns-sps sta ste to dobro uradili za ovaj grad za sebe jeste to se vidi

  Reply
 27. Dušan

  Kakav kadar? Gde je obrazovanje, fakultet, bilo koji rezultat u životu? Jadna država, još gori grad od srpskog proseka. Nije ni čudo što nas nema nigde u sportu, kulturi, politici. Geometar sa Uba i taksista Malović nešto odlučuju. DOS je bio dobar, kakvi su ovi sada.

  Reply
 28. Kapetan

  Dok vi ovde vodite abrove, Klomber žari i pali po Gradskoj upravi!Postavlja, sad već i treću devojčicu na dobru poziciju, smenjuje, dodeljuje, odlučuje i ispira mozak svima oko sebe.Najviše i već dugo baš gradonačelniku.A onda svu ljagu prebaci na njega pa mu se smeje iza leđa.Čeka se samo formalno odibrenje iz ministarstva da dobije posao na neodređeno u Gu i već se zna da će biti novi načelnik uprave.I da li se iko zapitao, po kom osnovu taj čovek uopšte boravi u opštini non stop kad je on zaposlen u NSZ? A čovek vodi glavnu reč u svemu.Čak i inspekcijama naređuje koga i šta će da kontrolišu.
  Posle svega viđenog, ako njega neko ne amputira iz svih sfera života u ovom gradu, sad će uslediti revanšizam a tu mu nema ravnog.

  Reply
 29. Meho

  Listu odbornika izmeniti i revidirati i staviti nove ljude umesto Konrada Mice klombera Gorice Bemako itd itd. Vec su neki ljudi Lazi ukazali na to. Sad ostaje da to iznese u centrali i sprovede iz Bgd. Samo tako Valjevo moze napred.

  Reply
 30. Nikola

  Lazar i Svitlica iz SNS prave sledecu vlast u Valjevu sa Djolom iz SPS. Novo lice i iskustvo. Dobitna kombinacija. To je sve vec dogovoreno, tako da nema brige.
  Lazar gradonacelnik, Djordje zamenik, Svitlica pomocnik.

  Reply
  1. Nezadovoljni gradjani K2

   Lazare ,samo da ti kazemo ova tvoja Turisticka inspekija nista ne radi.Dodji molim te do Kolubare dva da vidis do koliko ujutru rade kafici….preksinoc do 02,30h oka sklopili nismo.Ovo je sramota sta se desava kod nas, a ni T od turisticke.Stidite se

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.