Posle štrajka upozorenja komunalna policija najavljuje generalni štrajk od srede

Valjevska komunalna policija održala je jednosatni štrajk upozorenja. Ukoliko se situacija ne promeni i zarade ne isplate kumunalni policajci potpuno će obustaviti rad od naredne srede.

U vremenskom intervalu od 14h do 15h valjevski komunalni policajci održali su jednosatni štrajk upozorenja. Na ovaj čin kako navode, bili su priimorani jer Gradska uprava ne želi da im isplatti zaradjene dane za vikende i praznike u vreme vanrednog stanja.

Iako su realno stanje vezano za radne dane pod pritiskom i po zahtevu načelnice Gradske uprave Jelice Panjković Tešić morali da umanje , Uprava nije prihvatila ni isplatu po umanjenom broju radnih sati. Kako im isplata ije potvrdjena ni na sastanku sa načelnicom Panjković komunalni policajci su njavili i održali jednosatni štrajk upozorenja.

U izjavi za Vamediu komunalni policajci navode da im se u toku jučerašnjeg dana nije od nadležnih nije obratio . Sve su to dovoljni razlozi da shodno zakonu najave potpunu obustavu rada već od naredne srede.

„Ukoliko se ni do tada niko ne javi i ukoliko ne počne isplata svega onog što smo zaradli mi ćemo od srede biti u štrajku“, kažu komunalni policajci.  

18 comments on “Posle štrajka upozorenja komunalna policija najavljuje generalni štrajk od srede

    1. Ja znam

      To je bilo za vreme socijalista i svi njihovi aktivisti su tu zaposleni, to mozes i sad da proveris, samo pogledaj njihove fb naloge i videces da su samo objave vezane za sps.

      Reply
  1. Pera

    Треба им платити за све што су радили и зарадили!
    А што се тиче обуставе рада, не верујем да ће се нешто приметити њиховим штрајком, ништа неће бити ни горе ни боље.

    Reply
    1. Mirno

      Pa da. Nema razlike radili ili ne radili, necemo primetiti razliku u njihovom ponasanju. 🙂

      Reply
      1. Zoran

        Koji je broj te Turisticke inspekcije,hocu da prijavim kafic koji radi do kasnih jutarnjih sati svaku noc,ovo vise nema smisla.Koga oni kontrolisu ,ako ih uopste i kontrolisu

        Reply
    2. Pendrek out

      Sve da se plati ljudima sto treba, to je posteno, a nakon toga da pocnu da malo radr svoj posao. Jedino sto sam do sad primetila da rade je da se voze sluzbenim vozilima i da u zvezde duzi socijaliste do te mere da je to zaista jadno. Cak sam mislio da glasam za sps, ali zbog ovog jednog komunalca necu, a verovatno necu izaci na izbore, ali ako izadjem necu glasati sps.

      Reply
  2. Vlada

    Ljudi radili kad ostali nisu. Treba da im bude placeno. Nije bitno dal su clanovi ili simpatizeri neke stranke. U ostalom ko u sivoj zgradi nije clan???

    Reply
  3. Sin anarhije

    Raspustiti i sve nazad na selo , imanja zvrje prazna , a malina je krahirala za ovu sezonu …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.