Normalizacija radnog vremena Doma zdravlja

Dom zdravlja Valjevo se vraća na uobičajeno radno vreme: od 7 do 21 sat, uz poštovanje svih preporučenih mera predostrožnosti i merenje temperature na ulazu. Zbog rekonstrukcije zgrade i dalje će se koristiti manji ulaz sa desne strane, u blizini Hitne pomoći.

KOVID ambulanta u Novom naselju ubuduće će raditi svaki dan od 9 do 17 sati, posle toga pacijenti sa simtompima koji ukazuju na infekciju korona virusom mogu otići u KOVID ambulantu Opšte bolnice Valjevo.

Ponovo je otvorena ambulanta u Domu Penzionera, sa punim radnim vremenom od 7 do 21 sat,  a počinju s radom i sektorske zdravstvene stanice i ambulante u Divcima, Brankovini, Kamenici i drugim selima, po istom rasporedu kao pre uvođenja vanrednog stanja.

U Ambulanti Peti puk i dalje će funkcionisati Dečje savetovalište, gde će se isključivo u zakazanim terminima raditi sistematski pregledi beba, njihovo redovno vakcinisanje i ultrazvuk kukova. U prizemlju Pedijatrije u zgradi Doma zdravlja radiće se pregledi bolesne dece svih uzrasta, dok će na prvi sprat dolaziti zdrava deca na različite preventivne i sistematske preglede kao što su pregledi za redovan upis u vrtiće, pregledi osmaka za upis u srednju školu itd.

Stomatologija se takođe vraća na radno vreme od 7 do 21 sat. Dečje savetovalište radi sve preventivne preglede, dok stomatološke ordinacije u osnovnim i srednjim školama počinju s radom od srede prepodne, a radno vreme će biti istaknuto u školama i usaglašeno sa njihovim aktivnostima

.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.