IZBORI 2020 Lokalni front počinje prikupljanje potpisa

Na predstojeće izbore koji će biti održani 21.juna izlazi i Lokalni front. Odluku o izlasku na izbore ova Grupa gradjana donela je glasanjem na svojoj poslednjoj sednici Skupštine.

Lokalni front Valjevo na predstojeće izbore izlazi sa listom pod nazivom „ Lokalni front Valjevo- Slobodni ljudi“.” Isključivanjem građana iz odlučivanja, vlast SNS/SPS je u protekle četiri godine naš grad srozala na najniže grane. Od svog nastanka Lokalni front Va se zalaže da što veći broj građana Valjeva uzme aktivno učešće u odlučivanju.Borba za naš grad i naša sela se nastavlja!”, saopštio je Lokalni front.

Od ponedeljka 18.maja ova GG počinje prikupljanje potpisa za izbornu listu . Svi koji žele da Valjevo ponovo bude grad slobodnih ljudi svoj potpis mogu dati svakod radnog dana u vremenskom intervalu od 12h do 20h u prostorijama Lokalnog fronta , na adresi Doktora Pantića br. 37.

19 comments on “IZBORI 2020 Lokalni front počinje prikupljanje potpisa

 1. Marija Petković aktivistkinja

  Nema ništa od ovih. Izdali su nas. Mislila sam da su prazne priče da sarađuju sa vlašću. Sad vidim da su bili u pravu kada su pričali. Bilo mi je čudno da su svi zaposleni u javnim preduzećima i školama, a kritikuju iste bez posledica. Sada sam shvatila da su samo odvlacili glasove opoziciji. Dno

  Reply
  1. Goran Perić

   Treba što veću svest raširiti medju narodom, radničkom klasom pogotovu. Ako ne kritikuješ vlast za loše stvari i stalno ćutiš. Ne znam koji primer da kažem… Sutra će reći radićeš a nećeš primati platu i dalje ima da ćutimo. Ja sam moju firmu tužio. Dobio oko 250000 i dalje radim. Nisam sagnuo glavu i ćutim. Još nesšto po pitanju politike. Prilikom pokretanja tužbe predstavnici opozicije kojima sam se obratio nisu prepoznali vrednost iste. Ako već pričamo o odvlačenju glasova. Bolje govoriti šta je ko uradio.

   Reply
 2. nikolica

  Da li ste očekivali da će se Ljuba Radović tek tako odreći odborničke dnevnice, isto kao i Spajić iz moderne Srbije….

  Reply
 3. lola

  Moze li Lokalni front da objasni gradjanima Valjeva zasto su ih pozivali da setaju prosle godine?
  Ne moze. Na izbore izlaze samo bi obezbedili vecinu ili SNS – u ili SPS – u i naravno obezbedili sebi jos jednu platu iz drzavne kase. Sramota za Valjevo i sve nas koji smo im verovali.

  Reply
  1. Goran

   Neka objasne prvo mnogo veći igrači koji su organizovali šetnje u celoj Srbiji šta se time postiglo.

   Reply
 4. СрећковићНН

  ЛФ јесте против тренутне власти, што подржавам али нажалост све што раде раде погрешно…Они су и пре формирања радили у јавним предузећима и у школама, међутим какав пастир ни овце не могу бити усмереније, иду без циља..А и полако уче како власт и политика мења приоритете

  Reply
 5. ZM

  ” botovi svih partija ujedinite se ” .Gledajuci komentare “aktivista”(ne znam cega) i ostalih shvatam da je Lokalni front VA na pravom putu.Uvek gradjanska opcija nikad stranacka , za bolje Valjevo onako kako znaju i umeju.Svi koji imaju predlog,kritiku,želju i volju da pomognu su sigurno dobrodošli.

  Reply
 6. Emmilija

  Kako izlaze na izbore? Lokalni fron je uvek bio za Bojkot. Vlast je vlast a gram zlata je laksi od grama vlasti. Steta za jedno gradjansko udruzenje. Bobini igraci.

  Reply
 7. Hiram

  A Lokalni front Kraljevo od kojih su ovi naši uzeli franšizu bojkotuje izbore. Izgleda da se u Kraljevu organizuju neki drugačiji izbori od ovih u Valjevu. Kako se ovi naši valjevski frontovci tako lako kompromitovaše i polakomiše da utrče u lokalnu skupštinu? Šta im se to dogodilo?

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.