Strani eksperti pomažu Opštoj bolnici Valjevo

Nakon jučerašnje posete Valјevu i  razgovora  sa rukovodstvom Štaba za vanredne situacije grada Valјeva i direktorima zdravstvenih ustanova u našem gradu, ruski eksperti su danas krenuli u tehničku realizaciju pomoći.

S cilјem pružanja medicinske i tehničke pomoći, koja je stigla iz Rusije u Srbiju, ruski eksperti su danas odmah krenuli sa dezinfekcijom Opšte bolnice Valjevo. Tri kamiona i autobus sa pripadnicima Vojske Ruske Federacije stigli su jutros u Valјevo, a najpre će dezinfikovati, po planu, zdravstvene ustanove u gradu,  kako bi se i na taj način obuzdalo širenje Korona virusa.

Opštu bolnicu Valjevo je danas posetio i tim stručnjaka iz Kine. Na sastanku sa članovima Tima Opšte bolnice Valjevo, kineski stručnjaci su detaljno upućeni u niz mera i procedura koje je ustanova uspostavila od početka borbe sa Korona virusom.

Kineski stručnjaci su konstatovali da mogu biti zadovoljni svim preduzetim merama koje je uspostavio i sprovodi Tim Opšte bolnice Valjevo, a svakako će svojim iskustvom i znanjem biti na raspolaganju u predstojećim danima.  Tim eksperata iz Kine je nakon sastanka obišao Opštu bolnicu Valjevo i uverio se u sprovođenje svih epidemioloških mera.

PROB

1 comment on “Strani eksperti pomažu Opštoj bolnici Valjevo

  1. KRKI

    HVALA NA POMOCI BRACO RUSI TAKODJE HVALA I KINEZIMA I NEMOJ POLITIČARI DA SVOJATAJU POMOĆ ONI SU TU PRVENSTVENO ZBOG OVOG JADNOG NARODA.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.