Pogledajte izložbe online

Studo Trnavac pozvao je ljubitelje umetnosti da posete internet prezentaciju do sada ostvarenih izložbi:

“Umetnost, kao najprefinjeniji vid duhovne delatnosti, posredstvom univerzalnog umetničkog jezika, razumljivog na celoj planeti, ima mogućnost da uspostavi komunikaciju sa svim narodima sveta. Zato je danas, u vreme pandemije „koronavirusa“, u vreme najveće usamljenosti čoveka – pojedinca, više nego ikad ranije potrebno uspostaviti duhovnu vezu između ljudi. Taj most pripada umetnosti.

Iako su vrata svih kulturnih institucija u našem gradu, ali i širom sveta trenutno zatvorena za posetioce, pozivamo ljubitelje umetnosti da posete internet prezentaciju Internacionalnog umetničkog studija “Radovan Trnavac Mića” na adresi:  www.ius-trnavac.org.

Naš zvanični sajt prilagodili smo tako da se na jednostavan način i lakom pretragom hronološki mogu pogledati sve izložbe od 1997. naovamo. Mogu se pogledati dela svih umetnika, koji su od kada postoji Studio izlagali pod svodovima naše galerije u okviru brojnih samostalnih i grupnih postavki koje smo organizovali.

Umetnost uvek nađe put do onih koji umetnost nose u srcu i koji nepokolebljivo u ovim teškim životnim okolnostima i dalje žele da im umetnost bude sastavni deo života. Zato, OSTANITE KOD KUĆE, posetite naš sajt I uživajte u umetnosti iz svih krajeva sveta, koju smo vam prezentovali unazad 22 godine. A, kad sve ovo prođe, vidimo se u našoj i vašoj Galeriji “Trnavac”!”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.