Humanitarna akcija za prikupljanje donacija za pomoć zdravstvenim ustanovama u Valjevu u borbi protiv Kovid 19

Na predlog jednog broja privrednika iz Valjeva, odlukom Štaba za vanredne situacije grada Valjeva, formiran je Stručno-operativni tim, čiji je zadatak da organizuje prikupljanje humanitarne pomoći kroz donacije.

Prikupljena sredstva će se upotrebiti za nabavku neophodne zaštitne opreme i sredstava za bezbedan rad zdravstvenih radnika u zdravstvenim ustanovama u Valjevu, u borbi protiv virusa Kovid 19, kao i za pomoć našim socijalno najugroženijim sugrađanima.

Ovim putem pozivamo sve koji mogu da se priključe akciji i prema svojim mogućnostima doniraju sredstva za ovu namenu.

Za potrebe prikupljanja donacija otvoren je namenski tekući račun na koji se vrše uplate:

Naziv tekućeg računa:

PRIMALAC: GRAD VALjEVO – DONACIJA KOVID 19

BROJ TEKUĆEG RAČUNA: 840-0000005063741-75

Radi trasnparentnosti celog procesa, Stručno-operativni tim sačinio je protokol i procedure po kojem će se odvijati ova akcija. Kao što u protokolu piše, o količini prikupljenih sredstava i načinu njihovog trošenja, Stručno-operativni tim ima obavezu da izvesti sve privrednike koji učestvuju kao donatori u ovoj humanitarnoj akciji.

Kabinet gradonačelnika

1 comment on “Humanitarna akcija za prikupljanje donacija za pomoć zdravstvenim ustanovama u Valjevu u borbi protiv Kovid 19

  1. Где је глава

    Рече председник синоћ којој год болници треба помоћ у опреми да се јави њему или министарству. Тако да овако нешто ми уопште више није јасно, ко кога овде лаже?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.