Dr Živković : Situacija u bolnici je u potpunosti pod kontrolom

„Broj obolelih u Valjevu svedoči da se situacija sa korona virusom stabilizovala“, rekao je danas dr Zoran Živković predsednik Stručno operativnog tima grada Valjeva prilikom obilaska valjevske bolnice.

dr Zoran Živković i dr Zoran Djurić

Kao predsednik ovog stručnog tela , kako je i najavljeno na jučerašnjoj konferenciji za novinare dr Zoran Živković obišao je valjevsku bolnicu gde je imao priliku da bude upoznat sa svim segmentima rada u novonastaloj situaciji.

Komentarišući poslednje rezultate broja obolelih dr Živković kaže da broj obolelih svedoči da se situacija stabilizuje. „Ukoliko se  ovako nastavi neka je procena da bi do kraja sledeće nedelje možda mogli  očekivati i kraj , smirivanje situacije kad je Valjevo u pitanju“, rekao je Živković.

S obzirom da je i sam zaposlen u valjevskoj bolnici gotovo svakodnevno imao je priliku da se uveri i kako bolnica funkcioniše . „Zaista bih se zahvalio svim zdravstvenim radnicima na svim naporima koje ulažu . U samoj ustanovi ne postoje žarišta i situacija je i pored činjenice da medju zdravstvenim radnicima ima obolelih, u potpunosti  pod kontrolom“, rekao je Živković.

U razgovoru sa direktorom bolnice dr Zoranom Djurićem precizirane su potrebe bolnice. „Razgovarali smo o tome šta je sve bolnici potrebno i šta je to što možemo da obezbedimo, Vi znate da postoji namenski račun za to . Spisak svih neophodnih stvari sutra će se naći pred članovima Štaba za vanredne situacije“, rekao je Živković.

13 comments on “Dr Živković : Situacija u bolnici je u potpunosti pod kontrolom

  1. Dragan K.

    Sad ce socijalisti da krenu sa pricom kako je ovaj Supermen sve to za 24 h sredio i kako je heroj grada i slicno.

    Reply
    1. Milica

      Nije on nikakav Supermen, nego covek koji je sposoban i obrazovan! Iz koje god da je partije to su cinjenice! I sto je najvažnije ima ogromno postovanje medju gradjanima, ali i kolegama u svojoj struci. Covek je profesionalac, za primer I postovanje.
      A ostali da se poklope usima i cute. Pokazali su koliko su sposobni da vode i grad i bilo sta u ovom napacenom gradu!

      Reply
    2. Goran Markovic

      Koji je problem što je u SPS-u dr Zoran Zivkovic radi ono što strka treba da radi ali u stabu bi po difoltu morao da bude epidemiolog što onaj KONRAD 19 misli samo kako da sa nepune džepovi , ali dr Živković čovek koji pre svega poštuje struku , poštuje sve one koji učestvuju u ovoj borbu protiv virusa Conrand 19 i isto tako što je jako dobro i priču je uključio sve novinare , što do sada nažalost nije bilo.Zanima me zašto nema na konferencijama za novinare VTV i Milinović ? Sve je jasno kada treba izveštavati onako kako to nalaze kodeks novinara . Milanovića se folira da neće niko da dodje u emisiju tako da je sada jasno gde ide naš novac koji se dodeljuje u ogromnim ciframa da bi izveštavao i ne praviti razliku ko je ko gostuje i koja pitanja postavljati.Svi znamo da gvozdenovic nije dozvoljavao iz staba da daju izjava sem njega i sveznalice dr Branke Antic koja kaže da treba da počne da radi rendgen i Novom Naselju gde ne trebaju posebni uslovi zaštite zaposlenih , pacijenata i prolaznika jer novi rendgen aparati malo ..zrace.. .Sada je sve jasno koliko se razume ova dr Antic jer svi koji su slušal – gledali i na VTV kolege pre svega rendgenolozi plakali su od smeha koliko ova dr se razume i u ovaj deo pre svega medicine ..a zračenje ma gde to ? .Zato komandant KONRAD 19 i ima poverenje da u ime staba nekada može da kaže ( bolje da je cutala-cuti) i i pva stručna osoba i u ovoj oblasti pored arhitekture , zidanje , politike , zaštite žena koje su upravo napadane od njenog komandanta gvozdenovića dodje čovek ( dr Zoran Zivkovic)koga ne interesuje ništa osim struke i saradnje sa medijima i upoznavanje gradjana sa pravim stanjem što se tiče Conrad 19 i da poboljša rad u stručnom delu i pomoći Ustanovama i sve to tiho bez vike , pretnji izbacivanja iz sale osobe koje po difoltu moraju da su u stabu.menjanje onih Koji i na nivou Države imaju ulogu u sprečavanju , lečenju i organizaciji staba a to su epidemiolozi, i nfektolozi samo zato što tako hoće komandant staba KONRAD 19.Zato je Valjevo u vrhu nazalost pre svega po smrtnosti .

      Reply
  2. Autogeno zavarivanje

    Konacno doktor,a ne da nam se pita mr.Conrad koji je doktorirao konobarstvo u Nemackoj,mada to cete tesko gde cuti…Doktore Zivkovicu samo guraj…

    Reply
  3. Samo Tito

    Bravo za dr Zivkovica,samo tako nastavite. Od kada ste Vi postavljeni na mesto predsednika SOT-a imamo prilike da cujemo i stvarno stanje u nasem gradu. Svaka vam cast i sto idete po terenu jer ovo je prvi put da smo videli i direktora bolnice od početka ove epidemije.

    Reply
  4. Savesni Valjevac

    Konaceno neko sposoban i savestan ko zna da radi svoj posao i sme da se uhvati u kostac sa problemima. Svaka cast!

    Reply
  5. KRKI

    NIJE BITNO KOJE STE POLITICKE OPCIJE NAJBITNIJE JE DA STE COVEK I TO KULURAN COVEK TAKODJE I STRUCNJAK . VELIKO POSTOVANJE DOKTORE.

    Reply
  6. Emilija

    Samo drugo pakovanje.Konacno da se cuje koalicioni partner.Dali su malo prostora SPS. Ali,bitnih promena ne moze biti dok Gvozdenovic ulazi u Sivu zgradu u Karadjordjevoj ul.u Valjevu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.