Tri Valjevca prekršila policijski čas i završila u Požarevcu u zatvoru na 30 dana

Druge noći zabrane kretanja od 20 do 05 ujutro koja važi za sve gradjane Srbije izuzev onih sa posebnim dozvolama, trojica Valjevaca zatečeni su na gradskim ulicama.

Dva mladja i jedan sredovečan muškarac u toku prošle noći prekršili su zabranu kretanja. Policija ih je uredno identifikovala, uhapsila, podnela prijave i po hitnom postupku i odluci Suda sva trojica su prebačena na izdržavanje kazne od 30 dana u specijalno odeljenje zatvora u Požarevcu, saznaje Vamedia.

Po istim saznanjima, dvojica muškaraca su se branila rečima da nisu znali da postoji zabrana kretanja dok je treći tvrdio da ne priznaje opasnost od virusa.

Iz valjevskog tužilaštva i policije kao i iz svih ostalih institucija, apeluju da se uvedene mere moraju striktno poštovati jer se njihova primena izričito nadzire .

6 comments on “Tri Valjevca prekršila policijski čas i završila u Požarevcu u zatvoru na 30 dana

 1. VALE46

  Ovo sa politikom nema veze, ova 3 coveka su neodgovorna i nadam se da ce ih oliliti. Za nauk svima koji nisu odgovorni i glume neku silu. Ostanite kuci i zdravo. Pozdrav braco i sestre.

  Reply
 2. Creator

  Broj komentara se na sajtu rapidno smanjio , znaci da vlada opsta histerija prouzrokovana neprekidnim buljenjem u tv … sugradjani , izadjite u dvoriste , izriljajte bastu , pustite muziku , procitajte neku knjigu , jer cete za 2 meseca ovakvog stanja potpuno prolupati ….

  Reply
 3. Creator

  kOLIKO CE KOSTATI BUDZET 3O DANA IZLEZAVANJA , U SITUACIJI KAD TREBA GLEDATI SVAKI DINAR , JER POSLE OVOGA CE BITI VRLO CUPAVO STO SE TICE FINANSIJA ….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.