Porodila se Valjevka sa korona virusom, a Valjevo I dalje žarište virusa

U Republici Srbiji je do 15 časova 27. marta 2020. godine registrovano ukupno 528 potvrđenih slučajeva COVID 19. U Valjevu kako je objavljeno na konferenciji za novinare u 15h  za sada ima 45 potvrdjenih slučajeva. Trudnica sa korona viruom Valjevka M.D na svet donela zdravog dečaka . U Srbiji je danas još jedna osoba preminula od korona virusa.

“Naredne dve nedelje su za očekivanje da poraste broj obolelih”, rekao je epidemiolog Predrag Kon na konferenciji za novinare u 15h. Ukupan broj potvrdjenih slučajeva korona virusa u Srbiji j 528. Broj umrlih od korona virusa je porastao na 8 .U pitanju je pacijent preminuo u KC Vojvodina rodjen 1958 godine , a za slučaj preminulog u gradu Šapcu na konferenciji je rečeno da ne postoji potvrda da se radilo o korona virusu.

Valjevo je sa 45 potvdjenih slučajeva I dalje drugi grad po broju obolelih osoba, a danas se u Beogradu u GAK “Narodni front” porodila trudnica iz Valjeva M.D. kojoj je potvrdjen korona virus. I mama I beba su dobro, a u pitanju je dečak težak 3.750 grama. Valjevka je testirana jer je imala kontakt sa zaraženom osobom korona virusom, ali ona sama nije ispoljila simptome.

Kako se moglo čuti još uvek nije doneta konačna odluka o dodatnim merama za Valjevo u cilju suzbijanja širenja korona virusa.

4 comments on “Porodila se Valjevka sa korona virusom, a Valjevo I dalje žarište virusa

 1. Maja

  Nek je živ i zdrav , dečak rodjen u ovakvim okolnostima! Mom sestriću je danas rodjendan! Prvi rodjendan smo mu slavili nekoliko dana od početka bombardovanja, a danas- veliki momak! Sve će ovo proći!

  Reply
 2. Dobrivoje

  Ovoj porodici čestitamo rođenje sina i unuka!!!
  Neka ga ZDRAVLJE i SREĆA prati kroz celi život!!!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.