„Krušik“ nastavlja rad u tri smene

U najvećem valjevskom preduzeću „Krušik“, kako saznaje Vamedia, proces proizvodnje i dalje će biti organizovan rad u postojeće tri smene zbog potreba posla, s obzirom da su obezbeđene dozvole nadležnih organa za kretanje zaposlenih nakon početka policijskog časa, ali striktno od radnog mesta do kućne adrese zaposlenog.

U „Krušiku“, kako saznajemo, preduzimaju se sve mere dezinfekcije i zaštite radnog prostora, kao i kontrole radnika prilikom ulaska u kompaniju. Takođe, početak rada pojedinih proizvodnih celina u valjevskoj vojnoj fabrici odvija se na po pola sata, kako se ne bi stvarale gužve na ulaznim kapijama „Krušika“.

Konačno, kako saznajemo, „Krušik“ je trenutni broj zaposlenih smanjio ostavljajući mogućnost radnicima koji imaju hronične zdravstvene probleme da ne rade, kao i svima koji su zbog zdravstvenih problema to tražili, te starijima od 60 godina i majkama dece mlađe od 12 godina.

4 comments on “„Krušik“ nastavlja rad u tri smene

  1. Takođe radnik

    A ko to kaže? Eto, ja izgleda ne znam da ovo što radim na poslu nije posao?

    Reply
  2. Creator

    Ljudima u kovackom centru podeljeni sedmodnevni godisnji odmori , a delovi u krusiku poslati na cekanje do daljeg , a vi samo penite kako radite … za dve godine vas nema nigde , to je realnost a ne necija zelja ili pakost , takva vam je firma ….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.