Provaljeno u redakciju Kolubarskih.rs

U redakciji internet novina Kolubarske.rs dogodila se provala, ali ništa iz prostorije ovog nezavisnog medija nije ukradeno. Policija je obavila uviđaj i podneće krivičnu prijavu, saznajemo.

Provaljeno u redakciju Kolubarski.rs

Nepoznati počinilac, ili više njih, u prostorije Kolubarkih.rs, koje se nalaze u centru grada u ulici Vojvode Mišića, provalili su iz dvorišta, preko prozora koji je prethodno nasilno otvoren. Provalnici su u obe kancelarije redakcije ispreturali fioke radnih stolova, dok su papire i predmete, kao i dokumentaciju sa stolova, razbacali po podu.

Meta provale, očigledno, nije bila pljačka, s obzirom na to da iz redakcije Kolubarskih.rs nije odneta oprema, kao ni bilo koja druga vrednost koja se nalazila u kancelarijama ovog medija.

Nakon što je provala uočena, slučaj je prijavljen policiji u Valjevu, čiji su službenici obavili uviđaj. U policiji, kako saznajemo, protiv NN počinilaca će podneti krivičnu prijavu za delo teške krađe u pokušaju.

“Jasno je da se u medijsku kuću ne ulazi zbog pljačke, jer svako zna da novca i nakita nema u novinarskim redakcijama”, kaže za Vamediu urednica Kolubarskih.rs Darija Ranković.  

Kolubarske.rs se istrajno bave istraživačkim novinarstvom i trošenjem budžetskih para građana Valjeva.

1 comment on “Provaljeno u redakciju Kolubarskih.rs

  1. Goran Markovic

    Zakucati na vrata nalogodavaca koji su stavili metu na celo i ovom prtalu i Vamediji i svima nama koji pisemo o lopovluku u Valjevu ,naravno da je pravi gradonacelnik gvozdenovic ne bi dozvolio da na nekim portalcicima se ponizavaju gradjni , novinari , medjutim sumnjam da je ovo kraja vec pocetak , ali narod je jos vise ogorceniji i odlucniji da se vide ledja najgorem medju najgorima a to je gvozdenovic koji daje uvek slagvort da mozda nekome postavi metu na celo. Umesto da je danas sazvao konferenciju za novinare pokazao da osudjuje vandalizam na novinare , pojedince on se koliko imam informacija smeje i pitm da li je ovo tacno gvozdenovicu da se radujes nije li ovo rukopis nekog iz tvoje blizine ili ?Kome smeta mirno Valjevo?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.