PK Valis treći u Kragujevcu

U Kragujevcu je održan međunarodni plivački miting, na kome je učestvovalo 30 klubova iz Grčke, BIH, Severne Makedonije, Bugarske i Srbije, sa 388 plivača.


U konkurenciji 30 klubova “Valis” je zauzeo treće mesto ekipno, dok je Radojević Anja  proglašena za najuspešniju plivačicu u svojoj kategoriji, Anja je bila najbolja u disciplinama 50m i 100m leđno, a do bronze je stigla u disciplini 50m slobodno.
Štafeta Valisa u disciplini 4x50m mešovito miks u sastavu: Radojević, Damnjanović, Dašković i Stefanović je bila druga u apsolutnoj konkurenciji.
Damnjanović Anđelija je bila najbolja  u disciplinama 50m i 100m prsno. Ristić Milica je bila najbolja u disciplini 50m leđno u svojoj kategoriji, dok je u disciplinama 50m slobodno i 100m leđno stigla do srebra. Tomašević jana je u disciplini 100m delfin stigla do srebra, dok je treća bila u disciplinama 50m delfin i 50m slobodno. Stefanović Simon je bio drugi u disciplini 400m slobodno i treći u disciplini 50m slobodno, a Teodora Ilić  druga u disciplini 50m prsno. Dašković Ognjen je stigao do bronze u disciplinama 50m slobodno i 200m slobodno. Vuk Tešanović je bio treći u disciplini 100m delfin, a Radojević Maša je postigla isti uspeh u disciplini 100m slobodno.
“Ovaj miting je pokazao da možemo da kažemo da smo među najboljim klubovima regiona, ali i u zemlji. Najbolji plivači su potvrdili uzlazni nivo forme što ohrabruje pred državno prvenstvo koje nas očekuje u decembru. Podsećamo sugrađane da svakog radnog dana od 18h u bazenu Tehničke škole vršimo upis novih članova, a akcenat je na neplivačima i plivačima od 6 do 8 godina”, kaže predsednik kluba Branislav Kovačević.

PK Valis

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.