Kafica, čokoladica pa viski

Gradska uprava raspisala je javnu nabavku dobara za bife. Na spisku pored sokova, čokoladica su i dve vrste viskija. Ovo je druga javna nabavka u ovoj godini za nabavku pomenutih dobara.

Na portalu javnih nabavki objavljena je i javna nabavka Gradske uprave Valjevo kojom se traže pića, kafe i slično. Konkretno u ovoj nabavci grad traži 800 pakovanja kafe mlevene po 200 grama, čajeve od nane i kamilice, mineralnu gaziranu i negaziranu vodu , koka kolu u pet ambalaži , koka kolu u limenci, Fantu oranž u limenci i plastici, Šveps biter lemon , sok od jabuke, sok od višnje, sok od jagode i pomorandže sve proizvodjača Nectar.

Na spisku su i alkoholna pića : rakija viljamovka Takovo, Votka Smirnof , Liker Gorki list, Rubinov vinjak, crno i belo vino, pivo, ali i 80 kg limuna.

Na ovom spisku je i ratluk sa orasima , ali i dve vrste viskija: Jack Daniels i Johnny Walker .

Pored mlevene kafe posebno se traže Lavazza kapsule za espreso kafu čak 3 500 komada, ali i 3200 komada mleka za kafu . Uz kafu verovatno , Gradska uprava potražuje i čokoladice Euro dessert 70 kg. Za dalju računicu treba uzeti u obzir da čokoladica teži 10 gr.

Kako je javnost ranije bila obaveštena gradonačelnik Slobodan Gvozdenović najveći je potrošač ovog malenog užitka uz kaficu pa tada objavljeni podaci govore da isti dnevno pojede čak 27 komada . Potraživanje 70 kg ovih čokoladica svedoči da se ili prave zalihe ili se broj obožavalaca istih povećao, a moguće je i da će svaki uzoran glasač za glas dobiti po malenu čokoladicu .

U martu ove godine već je sprovedena javna nabavka za pomenute artikle u vrednosti od 567.422,69 dinara bez PDV-a. Otvaranje ponuda ove javne nabavke predvidjeno je za 5. decembar.

8 comments on “Kafica, čokoladica pa viski

 1. Milica

  Boze, koliko su prokleti celnici grada!!!? Nikad im dosta biti nece. Tesko njima, zivot im je besmislen!

  Reply
 2. Ivan Valjevski

  U pravu je gradska vlast. Radi isto što i republička, ali na nižem nivou. Znaju oni da je osnovna karakteristika našeg naroda PODANIŠTVO I UDVORNIŠTVO i oni to maksimano koriste. Kada su u Albaniji i Makedoniji krenule piramidalne banke, narod je masovno izašao na ulicu. Kada su u Rumuniji hteli da smena specijalnu tužiteljku stotine hiljada Rumuna izašao je na proteste. Pogledajte hrvatske portale koliko je sada prosvetnih radnika u Hrvatskoj izašao na proteste. A kod nas ?!!. Ponašamo se kao da živimo u Švajcarskoj. Znajući mentalitet našeg naroda, vlast na svom nivoima to obilato koristi i u pravu je!!!!!!

  Reply
 3. Pedja Kolubara 2

  Zamolio bih „gradonačelnika“ da dnevnu dozu bajaderica poveća sa 27 na 270. Znam da on to može a i nama će, posle izvesnog vremena, biti barem malo lakše.

  Reply
 4. Levo smetalo

  7000 čokoladica.
  160 kg kafe plus espreso – oko 20000 kafa.
  I ostalo…
  Možda otvaraju restoran pa će da zarade i povećaju prihodnu stavku.. Što i nije tako loše..

  Reply
 5. kelner

  I u Krušiku se nekada tako naručivalo mobilni trelefoni, po Sezamu ili šenlučenje po Taverni,proslave rođendana,godišnjice braka sedeljke i ostale proslave i parastosi

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.