Humanitarni koncert za Strahinju

U Centru za kulturu 17. Septembra biće održan humanitarni koncert pri čemu će sav novac od prodatih ulaznica biti uplaćen na račun malog Strahinje Milenkovića iz Lebana koji čeka operaciju  kako bi mu bio ugradjen kohlearni implant.

U selu  Lebani kod Leskovca živi Strahinja Milenković koji ima samo  3,5 godine. Strahinji je  potreban implant , so bzirom da mu je oštećen sluh , a implant bi mu omogućio da progovori. Rok za operaciju je pet meseci, a Strahinji nedostaje 500 000 dinara.

Trojica Valjevaca Nikola Tomić, Ivan Mišković I Aleksandar Simić pokrenuli su humanitarnu akciju prikupljanja novca za Strahinju kako bi njegova operacija bila I izvršena. Sva trojica Valjevaca poznati su javnosti po činjenici da su od februara do sada pomogli šestoro dece I dve siromašne porodice . Svoje akcije sprovode pod sloganom “ VOZI BICIKL PRODUŽI ŽIVOT“.

U akciju za malog Strahinju uključili su se KUD „Kosta Abrašević“ i KUD Krušik koji će kako bi novac bio prikupljen u Centru za kulturu 17. septembra od 20h održati koncert . Cena karte je 300 dinara, a ulaznice se mogu kupiti u prostorijama KUD „Kosta Abrašević“ u Jugovićevoj 3 od ponedeljka do petka u vremsnkom intervalu od 20 do 22h.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.