U saobraćajki povredili dva deteta, a onda nasrnuli i tukli trojicu muškaraca

Potpuni haos dogodio se sinoć u Dročinskoj ulici u Valjevu, a ishod je hapšenje četvorice nasilnika koji su fizički napali trojicu mušaraca, a pre toga povredili dva maloletna deteta u saobraćajnoj nesreći.

Kuća Z.I. u čiju ogradu se zakucao pijani vozač

Sve se dogodilo nešto posle 20 sati u Dročinskoj ulici, kada je najpre automobil marke “daevu” kojim je upravljao D.V.(42) iz Valjeva, prilikom mimoilaženja sa “pežoom” kojeg je vozila M.M. (29), uleteo u ogradu domaćinstva Z.I.

U tom trenutku, u dvorištu kuće Z.I. igrala su se dvojica njegovih unuka, starih pet i tri godine, koje su srećom lakše povredile krhotine ograde. Oba dečaka zbrinuta su u valjevskoj bolnici i posle ukazane pomoći pušteni na kućno lečenje.

Međutim, posla za policiju je bilo preko glave. Naime, nakon što se “daevu” zakucao u ogradu, iz “pežoa” je, kako bi video da li u tom automobilu ima povređenih, izašao suvozač D.M. kada su ga četvorica muškaraca iz drugog vozila jednostavno napala. Mladić je pokušao da se spase begom, pa je utrčao u komšijsko dvorište, ali je od nasilnika dobio nekoliko udaraca. Njih četvorica su u tom dvorištu “hrabro” napali i stanare te kuće D.J. i U.J. koji su pokušali da spreče sukob, a D.J. su čak izbili i nekoliko zuba.

Konačno, policija je uhapsila D.V. (42), G.L. (36), I.S. (34) i Lj.M. (38) zbog krivičnog dela nasilničkog ponašanja, koji će biti predate nadležnom tužiocu. Inače, po nezvaničnim saznanjima D.V, koji je od ranije poznat policiji i koji je svojim automobilom uleteo u ogradu, u trenutku nesreće imao je 2,8 promila alkohola u krvi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.