Edukativne radionice na Divčibarama

U organizaciji Turističke organizacije Valjevo, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije i Grada Valjevo na Divčibarama će 17. maja po treći put  biti održane edukativne radionice za osnovnoškolsku decu iz više mesta koja gravitiraju Divčibarama.

Tako će se deca iz škola iz Valjeva, Mionice, Ljiga, Požege i Kosjerića tog dana upoznati, kroz edukativne radionice, sa značajem očuvanja životne sredine, upoznati biljni i životinjski svet Divčibara( IV razdred  osnovno obrazovanje). Druženje na Divčibarima će završiti takmičenjem u više sportskih disciplina prilagođenih njihovom uzrastu. Za najbolje su obezbeđenje nagrade.

Ideja ove manifestacije je stvaranje pozitivnog odnosa prema Divčibarama posebno kod generacija dece koje žive u gradovima i opštinama kojima teritorijalno pripada Divčibare. Namera organizatora je da ova manifestacija postane tradicionalna i da se održava svake godine. Broj učesnika će se postepeno uvećavati kao i broj mesta iz kojih deca dolaze

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.