Stižu sredstva za vodovod prema Brankovini

U okviru budžetskog fonda Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, potpisan je ugovor vredan 14 miliona dinara, između ministarstva, Grada Valjeva i JKP Vodovod Valjevo, a sredstva su namenjena drugoj fazi izgradnje vodovoda Valjevo – Brankovina.

“Mi smo prepoznali značaj ovog projekta i odlučili smo da opredelimo sredstva. Sredstva će biti prebačena na račun, lokalne samouprave do 30.aprila i željno iščekujemo početak radova” izjavio je ministar Branko Ružić.

Vodovod Valjevo – Brankovina je započet sa radovima pre gotovo 11 godina, da bi zatim usčedila pauza od 7 godina. Nakon završetka vodovoda u Kamenici, nadamo se da će i ovaj značajan projekat biti uspešno realizovan. Po najavama iz Vodovoda naredna faza je cevovod Ulica Braće Veličković-Kličevac, planiran je  rezervoar na Medjacima kako bi gradskom vodom bilo moguće  snabdeti i Babinu Luku i deo u Dupljaju  gde je već uradjena vodovodna mreža.

“Vodovod Valjevo – Brankovina je od izuzetnog značaja za naš grad, može se reći strateškog, s obzirom da smo imali građevinsku dozvolu za drugu fazu radova, odlučili smo se da konkurišemo kod ministarstva za sredstva i drago mi je što je prepoznat značaj ovog projekta. Ostaje da sada Vodovod i grad potpišu međusobni ugovor, da se odredi nadzor i po praznicima startuje sa radovima”,rekao je direktor Vodovoda Đorđe Milanović.

3 comments on “Stižu sredstva za vodovod prema Brankovini

 1. Mile Njonja

  Kada vidim Nikolu Kucu smuci mi se zivot koliko je taj covek kvarljiv , do juce si se kle u drugu partiju sramoto ljudskog bica i zar ovaj Nidza Kuca nije trebao da je na optuzenickoj klupi ?

  Reply
 2. Pedja

  Dajte uz pare i nekoga ko ce da kontrolise njihovo namensko trosenje,inace nista od vodovoda

  Reply
 3. Repriza

  Idu izbori,uvek se sete pred izbore..Sada slede obećanja a gdeste dosada bili..U senci SNSa..

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.