GO SNS podržao predsednika Vučića i ministra Stefanovića

Gradski odbor SNS-a održao je konferenciju za novinare kojom je izrazio podršku predsedniku Aleksandru Vučiću. Konferenciji su prisustvovali svi funkcioneri SNS-a i brojni članovi.

„Bio je to jedan vandalizam i upad u zgradu RTS-a i za zaposlene i za imovinu , bio je to napad na novinare na vaše kolege i na sve ljude koji rade u tehnici RTS i obavljaju svoj posao. Videli ste izuzetno korektnu akciju policije gde je policija uspela da uz najmanju upotrebu sile uspostavi javni red i poredak i videlis te ministra policije Nebojšu Stefanovića koji je pribrano, koncentrisano i smireno pun znanja i samopuzdaja dao dve izjave tokom večeri i problem je rešen“, rekao je predsednik GO SNS u Valjevu Slobodan Gvozdenović.

On dodaje da su gradjaniimali priliku da vide i predsednikovo obraćanje u kom je komentarisao dogadjaje od subote uveče i nedelje. „Sam predsednik je pokazao izuzetnu hrabrost i mudrost da svi ovi dogadjaji koji su pretili da predju incident i da dodje do krajnje neželjenih stvari koje su na sreću izbegnute. Ono što je najbitnije je da svako u ovoj zemlji ima pravo na svoje mišljenje ima pravo da demonstrira , da se izražava kako misli da treba , ali isto tako država ima pravo da zaštiti jvani red i mir i obezbedi nesmetano funkcionisanje državnih organa“ dodao je Gvozdenović.

On je na vanrednoj konferenciji rekao da je i sam bio učesnik devetomartovskih demonstracija , ali da je razlika u tome da se znao organizator , da su jasno bili iskazani zahtevi opozicione stranke koja je organizovala i jedini cilj je bila smena pet urednika televizije. „To se završilo nažalost sa gubitkom dva života. Želim da se nikad to više ne ponovi , tada je policija intervenisala sa vodenim topovima , a ovoga puta takva reakcija je izbegnuta i zato sve čestitke ministru policije na profesionalnom i odgovornom poslu“, rekao je Gvozdenović.

Konfereniciji za novinare su prisustvovali svi gradski funkcioneri SNS-a i  istaknutiji članovi, a na pitanje novinara o istraživanju rejtinga političara SNS u Valjevu Gvozdenović nije odgovorio.

11 comments on “GO SNS podržao predsednika Vučića i ministra Stefanovića

 1. Goran Markovic

  Znate koliko je gvozdenovic sa pajtosima zabrinuti za Predsednika SNS Aleksandra Vucic kao pevacicu za ponedeljkom .Samo neka pogleda sliku AV i njegovi saradnici i sve ce biti jasno i nije lepo sto se nisu pojavile glavne vedete iline podrzavaju Aleksandra Vucic , gorica Bozic BEMAKO noivo postavljena inspektorka u Turistickoj , pa Studio M { zasluzio je AV jer koliko je dobio novca za vreme ove vlasti i svasta nesto }pa Ninic Fazan , Dasovicak Borko ,dr Branka Antic Dom zdravlja iiii!Frka zadnjicam jer se nakotilo puno pijavica u ovoj druzini koji nemaju kraja bahacenju , vredjanju , ponizavanju , trosenju naseg novca , ne zakonitim zaposljavanjima i svasta i sada oni vole Aleksndar Vucic , ma sve ih znam i jos kada vide Micka, Radoicu Rstic , gajica i ostale basketase …. Zato OSTAVKA GVOZDENOVICU , pa podrzavaj bab Julu .

  Reply
 2. Creator

  Bratija na jednom mestu , ozbiljni kao na sahrani ….. kad ih covek vidi jasno mu je zasto je Valjevo tu gde je …

  Reply
 3. Mima

  Oni i jesu sahranili Valjevo, prvo ga ubili pa sahranili! Sad razmišljaju da je njihov zločin daleko od savršenog, tragovi svuda! Uplašili se promene vlasti! Ne sme biti revanšizma, samo pravda da se ispuni! To njih najviše i brine, bukvalno sve do jednog sa ove slike!

  Reply
  1. odgovornost

   Odgovornost i odgovarati za nešto učinjeno nije revanšizam.Revanšizam je nešto sasvim drugo,kada nešto ili nekoga kažnjavate samo zato što je pripadnik ili radio u vremenu nečijeg vršenja vlasti.Ovi sada vlast, imaju puno stvari za koje moraju odgovarati a koje ne spada u domen revanšizma.Pre svega, kažnjavanje mora doći prvo od samih građana ili birača,pa tek onda odgovornost po slovu zakona

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.