Borci započeli pregovore

Udruženje boraca rata od 1990. godine povodom sastanka sa predstavnicima vlasti na kom se razgovaralo o pravima boraca izdalo je sledeće saopštenje:

“Dana,  10.01.2019. godine konačno vrhunski, otvoreni, iskreni razgovor Dejana Miloševića Kune predsednika udruženja boraca Gvozdeni puk Republike Srbije, mene Bradić Ljubomira kao predsednika Ubr Valjevo i Generalnog sekretara Gvozdenog puka i ostalih prisutnih povodom boračkih prava sa visokim predstavnicima vlasti.
Do sada se nikada nije odvijao ovako konstruktivan i otvoreni razgovor iako sam ja lično učestvovao u svim od 2006 godine i ovo je za svaku pohvalu sadašnje Vlasti i Političara koji sada vode državu Srbiju a što je i predsednik udruženja boraca Gvozdeni puk Republike Srbije Dejan Milošević Kuna istakao danas na sastanku.
Razgovori teku dalje i oni će sigurno dovesti do zajedničkog cilja a to je briga države o borcima, ratnim vojnim invalidima i porodicama palih boraca, poboljšanje našeg položaja i na Negovanju tradicija na naše poginule drugove i umrle ratne vojne invalide kao i značajne istorijske datume.

Predsednik Ubr Valjevo,
odgovorno lice, rukovodilac 
Projekta Maljen i
Generalni sekretar udruženja boraca
Gvozdeni puk Republike Srbije
Bradić Ljubomir”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.