Novogodišnji koncert muzičke škole – Kao na filmu

Valjevska muzička škola će se  zvanično oprostiti od 2018. godine, velikim novogodišnjim koncertom filmske i popularne muzike pod nazivom „Kao na filmu“ koji će se održati u koncertnoj sali , u četvrtak,   27. decembra u 19 časova.

 Godina koja je u školu donela blizu 270 nagrada,  realizaciju 4 muzička festivala u sopstvenoj organizaciji, na desetine koncerata održanih u zemlji ali i inostranstvu, koncertnu sezonu podržanu od strane valjevske publike uvek  punom salom , gostovanja inostranih umetnika i domaćih velikih ansambala kao i prvu operu  realizovanu u koprodukciji sa Gimnazijom Širen iz Pfafenhofena, biće zaokružena nastupom ansambala škole. Prepoznatljive   i publici omiljene filmske numere kao i  melodije  popularne muzike,  izvodiće horovi škole, vokalne grupe, kamerni ansambli i orkestri. Kako to nova godina i zahteva,  MŠ „Živorad Grbić“  obećava  i poneko iznenađenje u skladu sa samim praznikom.

 Organizatori napominju da će  27. decembra  Valjevu pokloniti veliku muziku izvedenu kroz zvuk velikih ansambala  koji će okupiti oko 150 učesnika najvećeg školskog koncerta u godini , sa velikim, hrabrim  i toplim  željama  za 2019. godinu u kojoj  ova institucija obeležava 65 godina postojanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.