U poseti borcima predsednik Udruženja

imageU poseti Udruženju boraca Valjevo boravio je predsednik Udruženja boraca Gvozdeni puk Republike Srbije Dejan Milošević Kuna. Borci su tim povodom izdali saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

“Posebno se raspravljalo o ,,lažnim" prekršajnim zahtevima i nacrtu zakona o Borcu koji još nije ušao na javnu raspravu a o Skupštini Srbije i raspravi da ne govorimo ali su prekršajne prijave važne jer je neko umislio da Borci moraju da ćute i bez prava na lečenje jer nemaju mnogi zdravstvenu knjižicu.
O kašnjenju MNP za porodice palih boraca i kašnjenju boračkog dodatka za ratne vojne invalide suvišno je pričati i ovo se nikada nije dešavalo do sada!!!
Eto, doneli smo odluku da ne ćutimo nego još više da pričamo jer se neplašimo tajnih ,,ne sila" i političkih ,,kukavica"!
O Borcima koji ne rade, kojima se isključuje struja a ne duguju ništa jer je sporni dug zastario, tek o tome nikada nećemo ćutati!
Nastavljaju se dalji sastanci u Kolubarskom okrugu i prvi je na Ubu sa borcima Uba na njihov poziv!!!
To nam je zadovoljstvo upravo taj sastanak jer je Ub lepo mesto, kako reče Predsedednik udruženja boraca Gvozdeni puk Republike Srbije Dejan Milošević Kuna!!!
Vođen je i razgovor oko Generalnog Protesta Boračke populacije za uskraćena prava, neodgovornost države i mnogobrojnih ,,lažnih" obećanja a na nivou Srbije za sada na nepoznatoj a najpoznatije dve lokacije!!!
Predsednik Ubr Valjevo i
Generalni sekretar udruženja boraca
Gvozdeni puk Republike Srbije
Bradić Ljubomir”

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.