Diplome i nagrade za Dan VIPOS-a

imageDan škole i svoj 39-ti rođendan, Visoka poslovna škola strukovnih studija obeležila je dodelom diploma za studente osnovnih studija koji su svoje školovanje završili u prethodnoj školskoj godini, kao i dodelom nagrada najboljim studentima na osnovnim i master studijama.

Ukupno 80 diploma je dodeljeno svršenim studentima valjevske visoke državne škole, kojima je ujedno prezentovana i mogućnost nastavka školovanja na akreditovanim master strukovnim studijama.
Što se tiče nagrađenih, na prvoj godini studija to su Olivera Stanačić sa studijskog programa Poslovna informatika, i Danijela Vasić sa studijskog programa Poslovna ekonomija, koja je ujedno i najbolji student prve godine. Najbolji studenti na drugoj godini VIPOS-a su Boško Filipović (Poslovna informatika) i Jelena Tomić (Poslovna ekonomija), koja je najbolji student druge godine.

image Kada je reč o diplomcima, najbolji student programa Poslovne ekonomije je Ivana Radojević, dok je najbolji student na programu Poslovna informatika, ujedno i student generacije 2015/16. godine, Miloš Savić sa prosečnom ocenom 9,63.
Prvi put, nagrađeni su i najbolji studenti premijerne generacije VIPOS-ovih masteraša, koji su školovanje na drugom stepenu visokog obrazovanja započeli prošle školske godine. To su Marijana Matić i Sanja Spasojević.

image Najbolji studenti po godinama nagrađeni su novčanim iznosom od 10.000 dinara i knjigom, a ostali vrednim knjigama.

VIPOS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.