Udruženje boraca pomaže odeljenje radiologije

imageČlanovi Udruženja boraca rata doneli su odluku da pomognu opet Opštu bolnicu Valjevo odeljenje Radiologije sređivanjem, krečenjem, farbanjem stolarije nekoliko prostorija koje se koriste u svrhu lečenja i ranog otkrivanja bolesti svih građani a i boračke populacije.

Razumemo mi da je teško vreme ali mi ne treba samo da tražimo od Države i Grada već i da svojim odnosom pomognemo da nam svima bude bolje.
Pamtimo mi sve pa i kada je Opšta Bolnica Valjevo smestila na svoja odeljenja nekoliko teško obolelih članova udruženja boraca na lečenje i ovo je jedini način da se odužimo bar moralno našoj bolnici i društvu jer smo uvek bili uz svoj narod i našu jedinu Državu Srbiju i Grad Valjevo. Posebno nam je zadovoljstvo da pomognemo baš ovde na ovom odeljenju jer je glavni tehničar Zoran Simić, naš član udruženja boraca. Takođe mi gajimo dobru saradnju i sa direktorom Opšte bolnice Valjevo dr Zoranom Đurić koji odlično razume bolesti koje nose posledice traume rata i humani se odnosi prema boračkoj populaciji.
Posebno se zahvaljujemo Darku Glišiću i gradonačelniku dr Slobodanu Gvozdenoviću pri pomoći oko lečenja teško obolelog člana porodice palog borca.
Neka ovo bude primer svim institucijama i udruženjima da svi pomognemo ovakve institucije od posebnog značaja a mi na ovakav način višestruko sprovodimo naše aktivnosti prema Statutu udruženja, programu ,,Ljubovija" koji je odobrio Grad Valjevo i Gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović i projektu ,,Lazarica" koji je odobrilo Ministarstvo za boračka pitanja Ministar Zoran Đorđević i Državni sekretar Negovan Stanković, postižemo glavni cilj udruženja i to afirmaciju udruženja, dobar odnos sa institucijama, edukaciju i rehabilitaciju naših čkanova putem fizičkih aktivnosti radom i druženjem!

Predsednik,
Generalni sekretar
Gvozdenog Puka Srbije
Bradić Ljubomir

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.