Nagrađeni mališani na konkursu „Europroma“

imagePoslednji dan Sajma privrede zapadne Srbije tradicionalno je u znaku kompanije “Europrom” i proglašenja najbolji na konkursu “Volim domaće”, tako da je svečana manifestacija, koja je najviše obradovala mališane učesnike konkursa, održana na štandu “Europroma” na SPREG-u.

“Ovo je lepa praksa da se kod dece od predškolskog do dece do 14 godina, da tako kažemo, posada pelcer o negovanju i čuvanju domaćeg. Pošto sve u vaspitanju dece polazi iz kuće, dugujemo veliku zahvalnost roditeljima jer deca vrlo dobro shvataju pojam domaćeg i usvajaju ga. Hvala i bravo i učteljima i nastavnicima koji su pomogli da se konkurs tako masovno sprovede”, rekla je PR menadžer “Europroma” Bojana Perić.
Naime, na konkursu “Volim domaće” učestvovala su 102 pojedinačna i 10 grupnih radova odeljenja iz 19 škola širom Srbije, odnosno, Preko četiri stotine mališana je poslednje dve nedelje pisalo i crtalo na temu čuvanja domaće proizvodnje. I što je najvažnije, sve ih je “Europrom” nagradio.
Najkreativnijih prvih 20 radova nagrađeno je zahvalnicima, slatkim paketima i poklon vaučerima u vrednosti od 1.000 dinara, dok su ostali dobili zahvalnice i poklon vaučere od 500 dinara.
Bojana Perić je izrazila nadu da će broj najmlađih gostiju “Europroma” na SPREG-u u narednim godinama biti i veći, kao i da bi ovakve i slične akcije mogli organizovati i češće.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.