Medalje za rvače

      Нема коментара на Medalje za rvače

imageU nedelju je u Šapcu održano prvenstvo regiona Centralne Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za kadete i mlađe pionire uzrasta do 13 godina. Rvači valjevske Mladosti osvojili su čak 10 medalja, tri zlatne, tri srebrne i četiri bronzane.

Do najsjajnijih odličja stigli su Bojan Andrić, Nemanja Milutinović i David Petrović. Srebrne medalje osvojili su Bojan Đurđević, Nikola Banović, Filip Krstivojević i Uroš Kojić. Bronze su pripale Urošu Radoičiću, Luki Ranisavljeviću i Nikoli Banoviću, a svoj doprinos ekipnom plasmanu Mladosti dao je i Mihailo Marković koji je bio četvrti u svojoj kategoriji.
Valjevski rvači u ekipnom plasmanu osvojilli su druga mesta u oba uzrasta, iza “domaćih” ekipa, šabačkog Viteza i Mladosti iz Pocerskog Dobrića, koji su bili prvi u uzrastu kadeta, odnosno mlađih pionira. Ovim uspehom RK Mladost je nastavio kontinuitet osvajanja medalja, a u klubu očekuju da će i na narednim regionalnim prvenstvima valjevski rvači ostvariti zapažene rezultate, što će biti sjajna uvertira za državna prvenstva.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.