AIESEC se vratio u grad

imageLepe stvari se ipak dešavaju, ali nismo često u prilici da slušamo o tome, a pogotovo da slušamo i čitamo o lepim i kvalitetnim stvarima vezanim za studente na našim prostorima.

Na svu sreću, od nedavno je ponovo otvorena kancelarije AIESEC organizacije u Valjevu.
Naime, AIESEC je organizacija koja postoji još od 1948. godine i još od početka sa istim ciljem da razvija liderstvo u svakoj mladoj osobi. Liderstvo se razvija kako članstvom u organizaciji, tako i putem programa praksi koje organizacija realizuju u više od 120 zemalja širom sveta.
U Valjevu se otvaranjem ove kancelarije, otvorilo bezbroj mogućnosti za mlade studente. Ono što AIESEC organizacija posebno izdvaja u ovom periodu jesu volonterske prakse. Program namenjen najviše studnetima prve i druge godine fakulteta i program koji traje od 6 do 8 nedelja. Svaka praksa bazirana je na rešavanju jednog od najvećih svetskih problema( primera radi: nejednakost među ženama i muškarcima, loše obrazovanje, ekološki problemi..). Volonterskim praksama dobija se široka mreža kontakata, usavršavanje stranih jezika, razvoj na ličnom i profesionalnom planu, multikulturalnost, znanje o drugim narodima, kulturama i običajima kao i pregršt drugih benefita. I ono što je posebno zanimljivo, volontiranje je trenutno u prvih pet najpoželjnijih stvari kod poslodavaca.
Za sve informacije o volonterskim kao i o drugim programima praksi koje AIESEC nudi obratiti se na mail: jovan.stupar@aiesec.net

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.