Borci pomažu Opštu bolnicu

imageUdruženje boraca rata od 1990. godine besplatno je uredilo dve sobe na odeljenju kardiologije u Opšptoj bolnici. Tim povodom prenosimo sledeće saopštenje:

„Udruženje boraca rata od 1990. godine grada Valjeva želi srećnu i zdravu Pravoslavnu novu 2018 godinu svim svojim članovima i građanima grada Valjeva i Republike Srbije.
Članovi udruženja boraca danas su ponovo besplatno darodavno pomagali odeljenju Kardiologije Opšte bolnice Valjevo svojim radom u ulepšavanju i sređivanju bolesničkog hodnika i tri ordinacije koje su namenjene za lečenje bolesnih sugrađana pa i naših članova udruženja.
Dobra saradnja sa načelnikom mr.sci.med.dr Marijom Krstivojeviċ se nastavlja i dalje i njen human odnos i human odnos svih doktora iz bolnice prema boračkoj populaciji mi moramo da poštujemo i da bar na ovakav način to pokažemo.
Nadamo se da smo bar malo pomerili i poboljšali lečenja i boravak svih bolesnika i uslove u kojima rade naši lekari.

image Čast nam je što na ovakav način i sprovodimo cilj udruženja i njegovo postojanje a to je saradnja sa institucijama, afirmacija udruženja i poboljšanje položaja naših članova.

Putem odobrenih projekata od strane ministarstva za boračka pitanja i ministra Zorana Ðorđeviċa i državnog sekretara Negovana Stankovića i programa odobrenog od strane grada Valjeva i gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenoviċa i zamenika mr. Dragana Jeremića mi možemo i na ovakavan način da sprovodimo naše aktivnosti.
Udruženje boraca i naši članovi su ponosno na svoje aktivnosti koje sprovode i uvek ćemo biti uz svoj narod i mislimo da ovo treba da bude primer i drugima da svi zajedno pomognemo sve institucije od posebnog značaja gde se na prvom mestu brinu o našem zdravlju jer nikada se nezna dali ćemo i mi baš, tu zatražiti pomoć.

Nastavićemo dalje sa radom i saradnjom sa svim institucijama koje rade i postoje u skladu sa Ustavom Republike Srbije.
Naš današnji rad blagoslovio je otac Radomir i to pohvalio što nas posebno raduje jer saradnja sa Eparhijom Valjevskom i Episkopom Milutinom mora biti uvek na zavidnom nivou!

Predsednik Ubr i
Generalni sekretar
Gvozdenog Puka Srbije
Bradić Ljubomir“

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.