„Sloboda open“

      Нема коментара на „Sloboda open“

imageProteklog vikenda je u Užicu je održan prvi plivački miting "Sloboda open" u organizaciji plivačkog kluba Sloboda. U konkurenciji 11 klubova i 231 plivača iz BIH i Srbije plivački klub "Valis" je predstavljalo 32 plivača predvođenih trenerima Branislavom Kovačevićem i Nemanjom Radovićem.

Najuspešnije takmičarke Valisa su bile Tijana Todorčević, Jana Tomašević i Maša Cvetković sa osvojene tri zlatne medalje u svojim disciplinama. 
Osvajači jednog od prva tri mesta u svojim disciplinama i kategorijama su bili i: Ilić Mihailo, Gođevac Martin, Tešanović Vuk, Mitrović Jana, Radojević Maša, Nikolić Mina, Pantelić Nina, Ilić Teodora, Damnjanović Nora, Subotić Teodora, Radojević Anja, Tripković Teodora, Pavlović Nemanja, Vukosavljević Luka, Aćimović Emilija, Grujičić Anđelina i Novaković Ognjen.
Ženska štafeta Valisa u sastavu: Radojević, Cvetković, Tomašević i Todorčević je bila najbolja u disciplini 4x50m slobodno.
Protekla dva vikenda u Kragujevcu je održan kamp za talentovane plivače plivačkog saveza centralne Srbije, gde su učestvovalala dva člana plivačkog kluba "Valis": u svojstvu rukovodioca i koordinatora kampa Vladimir Bošković, dok je Tijana Todorčević ispunila kriterijume i našla se na spisku talentovanih kadetkinja sa regiona.

PK VALIS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.