Premijera predstave za decu ,,Nesrećna Kafina”

imagePremijera dečje predstave“Nesrećna Kafina“ biće održana u sredu 15. novembar u 18.00 na velikoj sceni Centra za kulturu. Prredstava je nastala po motivima smešno žalosne igre Jovana Jovanovića Zmaja.

Želju i dugogodišnju inicijativu za formiranjem profesionalnog pozorišta u Valjevu, podržao je Grad Valjevo. Iako traganje za održivim i najboljim modelom budućeg pozorišta još uvek nije okončano, nadamo se da će ,,Nesrećna Kafina” označiti početak razvoja dečje profesionalne scene, ali i razvoja pozorišne produkcije uopšte. Ova predstava okupila je pozorišnike, čiju okosnicu čine valjevski glumci, reditelj, scenograf, muzičari, ali i saradnike van našeg grada.
Oslonac i mogućnost da učestvujemo na brojnim festivalima za decu, pružilo nam je Šabačko pozorištem, pa je predstava i realizovana u koprodukciji upravo sa Šabačkim pozorištem.
Premijera u Šabačkom pozorištu biće odigrana 24. novembra 2017. godine u 18.00 časova.
U želji da najmlađoj publici priuštimo pozorišni užitak sačinjen iz ljubavi i iskrene želje da će jednako sa nama uživati gledajući bajku o sreći i sreći u nesreći sa srećnim završetkom na dvoru kralja Ritibimritibimritibimslav, u ne tako dalekom kraljevstvu LulupululupululupululuPuniji, očekuje vas

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.