Humanitarni koncert za Miroslava Mirnića

imageHumanitarni koncert valjevskih folklornih društava (Abrašević, Gradac, Đerdan, Izvor, Valjarice, Krušik) biće održan u ponedeljak 2. oktobra, u 20h, u velikoj sali Centra za kulturu radi obezbeđivanja finansijskih sredstava za lečenje Miroslava Mirnića.

Miroslav Mirnić (31) iz Banja Luke, takođe folkloraš i igrač KUD ,,Čajavec" iz Banja Luke, oboleo je od malignog melanoma, sa kojim se već jednom izborio. Lek je veoma skup, a potrebno je obezbediti 12 doza. Kako zbog loše finansijske situacije a i zbog toga što ovaj lek nije ni na jednoj listi Zdravstva Republike Srpske, njegovo matično društvo objavilo je na svojoj zvaničnoj FB stranici načine kako bi se prikupio neophodan novac i to uglavnom putem humanitarnih akcija.

Humanost i kolegijalnost podstakla nas je da pružimo pomoć ovom dečku. KUD ,,Krušik", kao inicijator ovog koncerta, smatra da sa ostalim društvima može skupiti veći iznos, nego što bi to učinio samostalno, a ujedno će valjevskoj publici pružiti dva sata kvalitetnog i raznovrsnog folklornog programa.

Budimo humani. Naše malo nekome znači mnogo.

Karte su u prodaji u ponedeljak 2.oktobra na biletarnici Centra za kulturu po ceni od 200 din.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.