Osam plivača na Piccolo mitingu

imageNa međunarodnom plivačkom mitingu "Piccolo" održanom u Sremskoj Mitovici, u konkurenciji 17 klubova i 240 plivača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, nastupilo je osam plivača "Valisa" predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

Najuspešnija je bila najmlađa takmičarka kluba Maša Radojević koja je u disciplini 50m leđno bila najbolja u svojoj kategoriji, isplivavši deonicu za 57 sekundi i 15 stotinki. U disciplini 50m slobodno, Maša je stigla do drugog mesta u vremenu 55,17 sekundi.
Cvetković Maša je u disciplini 50m delfin stigla do zlata isplivavši trku za 44,19 sekundi, u trci 50m slobodno u cilj je ušla na trećoj poziciji sa vremenom 38,89.
Đurić Danica je u disciplini 50m leđno u cilj ušla kao druga sa vremenom 46,03 sekudni.
Aćimović Emilija i Subotić Teodora su stigle do bronze, Emilija u svojoj disciplini 50m prsno (53,30), a Teodora u disciplini 50m leđno (49,46).
Dobar nastup imali su i Đurđa Raković, Emina Jovanović i Vukašin Bošković.
Ovaj dobar nastup je uvod u dvadeseti Petnica kup, koji će plivački klub organizovati u SC "Petnica" sledećeg vikenda, i gde se očekuje dolazak velikog broja plivača iz većine klubova u Srbiji.

PK Valis

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.