Kamenolom sanira kolovoz

imageNa deonici puta u Dračiću kamenolom Bauweisen trenutno radi na sanaciji kolovoza što i jeste obaveza preuzeta ugovorom sa Gradom Valjevom. Vrednost radova je 50 000 evra.

Nakon što je javnost obaveštena o protestu meštana Prijedića i Dračića zbog lošeg stanja puta počeli su i radovi na sanaciji. Delegacija grada koju je predvodio zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić obišla je ove nedelje započete radove. „ To je njihova ugovorna obaveza sa gradom da saniraju putne deonice koje koriste. Trenutno se radi na opsecanju delova kolovoza koji je uništen i čišćenju dabi potom mogao biti uradjen tampon i postavljen novi kolovozni zastor. Radi se na potezu od kamenoloma do česme“, kaže Jeremić.

Meštani su na protestu tvrdili da je u pitanju put dug 10 kilometara i zatražili od grada da ovaj problem reši . Ipak investicija asfaltiranja 10 kilometara duge deonice nije moguća kada je grad u pitanju . U tom slučaju, kako se tada moglo čuti, mnoge druge investicije morale bi biti obustavljene. 
Dodatna informacija koja je potom data , a o kojoj je Vamedia već pisala je da grad od gašenja Direkcije nema upravljača puta što dodatno otežava situaciju.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.