Upis nove generacije polaznika SuanPan mentalne aritmetike

imageU valjevskom Obrazovnom centru SuanPan mentalne aritmetike SMAART počeo je upisni rok za sledeću generaciju polaznika ovog obrazovnog-razvojnog programa, koja će sa nastavom početi u septembru.

SuanPan mentalna aritmetika je obrazovno-razvojni program koji se zasniva na radu na abakusu, a sa ciljem razvoja potencijala dece u razvojnom periodu od 5 do 14 godina.
Program za sledeću septembarsku generaciju polaznika, koji će u zavisnosti od uzrasta biti razvrstani u tri starosne grupe, traje osam meseci. Nakon završetka programa mentalne aritmetike, mališani su u stanju da rade složene matematičke operacije sa višecifrenim brojevima, bez pomoći računaljke ili digitrona, s obzirom da SuanPan mentalna aritmetika podstiče razvoj obe hemisfere mozga, omogućava bolju pažnja i koncentraciju, jača moć usvajanja gradiva, memoriju i refleksu, a na viši nivo podiže i kreativnost, logiku i analitičke veštine deteta.
Upis traje od ponedeljka do petka, od 17 do 20 časova, u prostorijama Obrazovnog centra SMAART u Karađorđevoj ulici 111. Brojevi telefona su: 063-8999-875 i 063-8999-876.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.