Koncerti srednjoškolaca valjevske muzičke škole

imageU utorak, 4. aprila, s početkom u 19.30 časova mladi pijanisti MŠ „Živorad Grbić“, Teodora Rafailović i Nikola Todorović održaće koncert muzike pisane za solo klavir. Na repertoaru će se naći dela Baha, Mocarta,Betovena,Šopena, Rahmanjinova i Skrjabina.

Ovaj koncert je valjevska promocija programa kojim će se Teodora i Nikola predstaviti na ovogodišnjem Republičkom takmičenju muzičkih škola u Beogradu, krajem ove nedelje. Dobro došli!
U četvrtak, 6. aprila, maturantkinja valjevske muzičke škole, Jovana Kojić, sopran, održaće svoj prvi solistički koncert u svečanoj sali Valjevske Gimnazije, s početkom u 19 časova. Jovana je svakako jedan od najlepših glasova koji je odsek solo pevanja za petnaest godina svog postojanja iznedrio i jedna od najuspešnijih učenica iz klase prof. Bojana Veličkovića. Valjevskoj publici će se na koncertu u gimnaziji predstaviti solo pesmama Bonončinija, Pučinija, Skarlatija, Rahmanjinova, Skrjabina, Konjovića,Rajčića i drugih majstora ovog žanra. Gosti koncerta su pijanista Nikola Todorović i kamerni gudački orkestar "FENIKS" . Dobro došli!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.