Sednica Skupštine 14.marta

imageSednica Skupštine grada Valjeva zakazana je za utorak 14.mart. Pred odboricima 12 tačaka dnevnog reda.

Gradska Skupština biće održana 14. Marta pa će se i pred odbornicima naći konaćno program poslovanja preduzeća Polet. Medju preostalih 11 tačaka odbornici će razmatrati i odluku o aktivnostima za formiranje „Aleje zaslužnih gradjana“, izveštaje o utrošenim sredstvima od naplaćenih saobraćajnih kazni, izveštaj o utrošenim sredtsvima na planu zaštite životne sredine, ali i program podrške za sprovodjenje poljoprivredne politike i ruralnog razvoja Grada Valjeva.
Na dnevnom redu za sada je 12 tačaka , ali sledeći praksu ranijih sednica nije isključeno da bi po hitnom postupku još neka tačka dnevnog reda mogla bitistavljena na razmatranje. U do sada pristiglom materijalu nema Odluke o dodeli nagrada grada Valjeva iako je komisija završila svoj deo posla , a same nagrade dodeljuju se za Dan grada koji je 20.marta pa je moguće da upravo ova tačka bude naknadno i dodata u dnevni red.
Nakon poslednje sednice Skupštine odbornici opozicije ukazali su javnosti na neravnopravan tretman koji kao odbornici imaju u toku rada ovog tela pa ostaje pitanje da li će predsedavajući već naredne sednice početi da primenjuje poslovnik na sve odbornike, a odbornicima opozicije pruži tretman kakav imaju i ostali.
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.