Izabrani direktori

      Нема коментара на Izabrani direktori

imageSkupština grada je po skraćenom postupku razrešila dužnosti direktore javnih preduzeća i imenovala vršioce dužnosti.

Kako se i očekivalo Skupština je razrešila dužnosti direktora JP Kolubara Miodraga Markovića, a na njegovo mesto imenovala u statusu vd Dragana Živanovića SNS , direktora JKP Vidraka Djordja Milanovića a na njegovo mesto postavljena je Sladjana Marković SNS Direktorski mandat završen je i za Dejana Filipovića JKP Toplana na njegovo mesto postavljen je Zoran Stepanović nestranačka ličnost sa kvote SPSa koji na ovo mesto dolazi iz privatnog sektora.  Dragana Grujičića, direktora JKP Vodovod, zamenio je Djordje Milanović SPS koji na ovo mesto prelazi iz JKP Vidrak.Mesto vd direktora Turističke organizacije pripalo je umesto do sada Dragici Čanković, praktično koalicionom patneru SNS-a , tačnije SDPS–u koji je na to mesto deelgirao Anu Marković.
Za sada, koliko je poznato, direktori ostaju Miloš Smiljanić CZK, Vadimir Krivošejev Muzej, Dule Jovanović Moderna Galerija. Skupština je danas postavila i Biljanu Kovačević za zamenika sekretara Skupštine na stalnom radu u Skupštini i sa radom će početi prvog avgusta.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.