Sezona kupanja počinje 4.juna

imageSezona kupanja na petničkim bazenima zvanično će početi u subotu 4. juna. Jun će biti topao, malo suvlji, ali sa kišnim danima dok nas u julu očekuju uglavnom topli dani.

Petnički bazeni otvoriće svoja vrata za kupače u subotu 4.juna . Direktor UFK „Valis“ Aleksandar Mijailović kaže da se završetak radova u petnici očekuje do kraja nedelje. “ Uglavnom je sve spremno izuzev da kažemo kafića , ali završetak radova i na ovom objektu očekujemo do kraja nedelje pa samim tim biće spreman za kupače u smislu da ih radovi neće uznemiravati. Sve ostalo je spremno, trava pokošena, kanali očišćeni i uredjeni , sportski tereni iznova sredjeni , usostalom posetioci znaju već na šta mogu da računaju u Petnici i sve će im biti na raspolaganju i ove sezone“, kaže Mijailović.

image Nakon što je ski staza na Divčibarama izdata ova ustanova nade u prihode polaže upravo u Petnici gde svaka sezona zavisi od vremenskih prilika . Meteorolozi za jun najavljuju promenljivo vreme i temperature nešto ispod proseka za ovo doba godine dok se jul najavljuju pravi letnji dani .Julska količina padavina biće manja, ali ipak u granicama višegodišnjeg proseka.I za avgust meteorolozi najavljuju tople dane, sa nešto manje padavina, ali ipak u granicama višegodišnjeg proseka.

U medjuvremenu je stiglo i odobrenje na predlog „Valisa“ da cene ostanu na prošlogodišnjem nivou pa i za ovu godinu važi sledeći cenovnik:

1.Celodnevna ulaznica 200,00
2.Ulaznica – popodnevna (od 15 časova) 150,00
3.Dečja ulaznica (deca 3 do 7 godina) 100,00
4.Ulaznica za kolektivnu posetu 150,00
5.Školski čas 70,00
6.Ulaznica za noćno kupanje 200,00
7.Mesečna pretplatna ulaznica 2.000,00
8.Celosezonska ulaznica 4.000,00
9.Propusnica za obuku neplivača, školu plivanja i vaterpola 3.500,00
10.Sportski dan za učenike osnov. i srednj. škola 130,00

Ulaz za decu do 3 godine je besplatan

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.