Prvi upisni rok na VIPOS-u

imageVisoka poslovna škola strukovnih studija u školskoj 2016/2017. godini na prvu godinu akreditovanih osnovnih strukovnih studija upisuje 290 studenata, od kojih će školovanje njih 130 biti finansirano o trošku budžeta Republike Srbije, dok će 160 novih studenata biti samofinansirajuće.

Kao i u prošloj školskoj godini, budući studenti jedine državne visokoobrazovne institucije u regionu, mogu upisati studijski program Poslovna informatika, ili Poslovna ekonomija sa modulima Marketing i trgovina, Finansije, bankarstvo i osiguranje i Računovodstvo, revizija i porezi.
Predaja dokumenata u prvom konkursnom roku za VIPOS obaviće se 22, 23, 24. i 25. juna, u terminu od 8 do 15 časova u prostorijama škole, dok će kandidati za upis prijemni ispit polagati 2. jula, prema rasporedu dobijenom prilikom predaje dokumenata. Do 6. jula VIPOS će objaviti konačnu rang listu kandidata primljenih u prvom konkursnom roku.
Kao i prethodnih godina, valjevska državna visoka škola zainteresovanim kandidatima omogućuje besplatnu pripremnu nastavu, koja će se održati u ponedeljak 20. juna, kada potencijalni studenti mogu proveriti svoje znanje iz šest oblasti i odlučiti se iz koja dva predmeta će polagati prijemni ispit. Uz to, na sajtu VIPOS-a, na adresi www.vipos.edu.rs moguće je i Online vežbanje testova za prijemni ispit.

VIPOS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.