Odredjeni pregovarači

imagePo saznanjima Vamedie GO SNS-a dao je jednoglasnu podršku predsedniku GO Slobodanu Gvozdenoviću za otpočinjanje pregovora o konstituisanju nove vlasti u Valjevu.

Bez mnogo sporenja na vrlo kratkoj sednici GO SNS u Valjevu predsednik GO Gvozdenović dobio je mandat da predstavlja ovu partiju u pregovorima o formiranju koalicije. Kako je Gvozdenović već ranije najavio pregovori će početi sa SPS-om , a da li će još neko pregovarati uz Gvozdenovića po informacijama Vamedie odlučiće on sam.
Još prošle nedelje održan je i GO SPS-a na kom je odlučeno da ovu partiju u pregovorima predstavljaju Dragan Jeremić, Djordje Milićević i Milorad Ilić.

Kako je početak pregovora najavljen baš za ovu sedmicu moguće je da obzirom na odluke oba GO ta najava bude i realizovana.
U valjevskom SNS-u kolkiko sutra trebalo bi da bude održan i sastanak sa koalicionim partnerima ove stranke , ali je po saznanjima Vamedie najveći broj partija već dostavio GO SNS-a punu saglasnost i podršku u započinjanju pregovora.
Kako sada stvari stoje izglda da će se sa odlukama SNS-a složiti i Nova Srbija čiji je predsednik GO Radovan Vlajković svojevremeno izjavio da on sam lično neće podržati niti učestvovati u vlasti koju bi mogli da formiraju naprednjaci sa socijalistima. Ipak nedavni skup naprednjaka u okolini Valjeva pokazao je da se očito Vlajković predomislio .

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.